На Бердичівський автобус провалився колесом у яму. ФОТО

На Бердичівський автобус провалився колесом у яму. ФОТО

Сьогодні близько 19:30 на перехресті вулиць Гагаріна і Великої Бердичівської обвалився асфальт, внаслідок чого маршрутний автобус ліг на дно, а колесо опинилося у ямі. 

Про це "20 хвилин Житомир" повідомив читач. З його слів, ймовірніше за все, прорвало каналізацію, оскільки з ями чути запах фекалій. 

Відео дня

Нагадаємо, що у 2019 році було прийнято рішення продовжити ремонт Великої Бердичівської та оголошено тендер на 27 млн грн на капремонт ділянки від Старого бульвару до вулиці Довженка. У серпні 2019 року тендерна комісія визначилась з переможцем – ним знову стало ПП «Автомагістраль», яке запропонувало відремонтувати цю ділянку за 23 млн грн.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (7)
  • Ivan Paliichuk

    Знову водоканал відзначився))))) Як можна дозволити класти новий дорогущий асфальт на старі ржавілі комунікації і не скористатися можливістю замінити їх під час ремонту дороги? А тепер здерли кусок асфальту, міняють кусок труби, і положать знову ж той самий асфальт тільки скоріш за все різниця буде відчутна від іншого дорожнього полотна. Як на мене водоканалом керують не ті люди((((((( дуже багато прорахунків навіть за останні 3-4 місяці

    Елена Шкатула Ярошинская reply Ivan Paliichuk

    все, як повинно було....
  • Александр Паначевный

    .........

    Дмитрий Литвиненко reply Александр Паначевный

    Александр Паначевный Сань ты постарался?
  • Ольга Закусило

    Місцева влада дивиться куди?
  • Елена Казакова-Прокопчук

    То люди скидали фото розлому в новини, попереджали

keyboard_arrow_up