Мотивуючі таблички не вмотивували житомирян

Мотивуючі таблички не вмотивували житомирян

Днями на Замковій горі встановили креативні мотивуючі таблички. Вони, за задумом організаторів, мали б сприяти пробудженню у молоді, яка полюбляє відпочивати у цьому куточку міста, бажання прибирати за собою.

На жаль, поки що результат не такий, як очікувалося: у понеділок Замкова гора прокинулася в купах сміття, битому склі та переповнених урнах. Як розповів один з читачів, навіть один з нещодавно встановлених біотуалетів лежав на землі. Фото, які говорять самі за себе.

Відео дня

Житомирянам, які дивуються, чому у нас так брудно, пора засвоїти: чисто не там, де прибирають, а насамперед там, де не смітять. Хочеш жити як у Європі - почни з малого, не кидай сміття повз урну.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (9)
  • Dmitriy

    Поясніть хто-небудь Сухомліну, що "його табличками" вакханалію і беззаконня, що відбувається в міському сквері, який належить до історичної частини міста не зупинити! Наше бидло та покидькив потрібно "виховувати" відповідно до Законів України.

    Потрібне ЩОДЕННЕ ПІШЕ ПАТРУЛЮВАННЯ ПОЛІЦІЄЮ цього скверу у вечірній та нічний час!

    Чинним законодавством України чітко дане визначення тим системним правопорушенням, які щовечора відбуваються в сквері за будинком правосуддя і визначене покарання за такі дії. Тільки патрулювання поліцією цього району міста та притягнення всіх порушників до відповідальності вірішить проблему скверу на Замковій Горі!
  • Dmitriy

    А ось і "мотивуючі таблички" від нашого "креативного мера"... Чудово! Навіть, тиждень вони не провісіли на деревах у сквері (доречі, ці таблички були ПРИКРУЧЕНІ ШУРУПАМИ до дерев). Тепер кожен моральний урод зможе, буквально, наплювати або "нассати" на такий підхід Сухомліна до вирішення проблеми міського скверу...
  • Vova Barybin

    ахахах, лопну сейчас "Мотивуючі таблички не вмотивували житомирян"😂😂👏
  • Irinka Shkurpola

    Ну если обратите внимание на мусорки то они полные прошу заметить. А остальной мусор накидали возле... Ветер дальше разносит это так! А все потому что снова комунальщики мало что придумывают в местах отдыха молодёжи... Ну а те что на газончиках любят по отдыхать прошу заметить патруль полиции где?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:01 У Житомирі відбувся чемпіонат області з боротьби самбо 15:40 Мінсоцполітики оголосило фінальний у 2024 році відбір громад на участь у проєкті з формування життєстійкості 15:20 Житомирських десантників нагородив командувач Десантно-штурмових військ бригадний генерал Ігор Скибюк photo_camera 14:50 Біля Зарічан - ДТП з потерпілими, рух ускладнено photo_camera Від читача 17:06 Розкажи бабусі про очищення судин 14:40 За нічну зміну патрульні задокументували 10 фактів керування транспортними засобами з ознаками сп'яніння 14:21 Романівський «VIVAD» став чемпіоном відкритого міського турніру з футболу імені Миколи Сюсюри photo_camera 14:00 Житомирський обласний краєзнавчий музей запрошує на відкриття фотовиставки «Полк Азов — Янголи Маріуполя» 12:41 В Україні з 1 травня набувають чинності важливі зміни до правил дорожнього руху 12:20 В Андрушівці син зарубав мати, а рештки намагався спалити в печі. ВІДЕО play_circle_filled photo_camera 12:00 У Житомирі в перші дні травня буде по-літньому тепло 11:40 У ніч на 1 травня небо над Україною освітили блакитні спалахи: можливо, це був метеорит 11:20 Овруцькі рятувальники допомогли працівникам екстреної медичної допомоги транспортувати хвору людину до лікарні 11:00 Вже цього тижня змінюються правила для "обмежено придатних" 10:40 Пакунок малюка: як його отримати та що до нього входить? ВІДЕО play_circle_filled 10:20 У травні мобільні медичні команди відвідають ще 15 сіл на Житомирщині 10:00 Житлова субсидія на неопалювальний сезон для більшості українців буде перепризначена автоматично 09:40 Втрати ворога за добу: ліквідовано 1120 окупантів 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 1 травня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 1 травня: яке сьогодні свято, традиції, прикмети і погода у Житомирі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up