Молодій мамі з Коростеня потрібна допомога!

Потрібно
0 грн
Зібрано
350 грн
check Перевірено редакцією
Молодій мамі з Коростеня потрібна допомога!

 У Коростені молодій мамі Оксані Сердюк потрібна допомога.

 24-річній жительці Коростенщини Оксані Анатоліївні Сердюк,яка хворіє на лімфому Ходжкіна, або рак лімфатичної системи, потрібні кошти на лікування та проведення курсів хіміотерапії. У дівчини є шанс на повне одужання.

Раніше Оксана мала повноцінне життя. Будучи в шлюбі, народила синочка, якому наразі 4 роки. Через декілька років після народження сина вона почала помічати різкі  зміни у здоров'ї. На початку року  відбулося різке погіршення симптомів - збільшення надключичних  лімфовузлів, підвищення температури та погане самопочуття. Молода мама відразу звернулася до лікарів, а вже зовсім скоро почула страшний діагноз - лімфома Ходжкіна.

Відео дня

Після ряду обстежень вона отримала перші два курси хіміотерапії, які показали позитивну динаміку,а наступні два майже не дали результату. До того ж, скоріше за все від хімій, у дівчини виявили пневмонію.

 Наразі Оксана має обстежити легені після приймання антибіотиків і знову має отримати введення хіміотерапії. Так як попередня динаміка не змінюється, скоріше за все, їй призначать більш дорогі препарати.

Нині у молодої мами є усі шанси на перемогу над хворобою. Для подальшого лікування їй потрібно 100 тисяч гривень, а такої суми родина самостійно зібрати не може. Маленький син мріє про здорову та усміхнену маму. Тому Оксані потрібна підтримка та щира молитва небайдужих людей! 

 Номер картки ПриватБанку:

5168 7573 6601 7566

Сердюк Оксана Анатоліївна

 

 

Допомога
* не обов’язково

Безпечна миттєва оплата через LiqPay від ПриватБанк картами Visa або MasterCard

* Комісія з платежів через LiqPay власників карт Visa та MasterCard 0%
icon-pay
Допомога
Сума переказу:
check_circle Дякуємо, за переказ коштів!
Допоможіть поширити інформацію, долучіть друзів до допомоги
Потрібно
0 грн
Зібрано
350 грн
check Перевірено редакцією
Коментарі (1)
  • Ольга Гуща

    Найскорішого видужання! Не втрачай надії! Як кажуть з миру по нитці -голому рубашка.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая 10:20 Допоможемо молодій дівчині зібрати кошти на акумулятори для електровізка! 10:00 Поки овручанин спав, сусід винес з його будинку побутову техніку та інші речі photo_camera 09:40 Втрати ворога: 9 танків, 21 артсистема і 870 осіб ліквідовано минулої доби 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 19 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:01 19 квітня: все про цей день, яке церковне свято, що не можна робити і погода у Житомирі 17:50 Підтвердження статусу критично важливого для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up