Молодь відзначатиме незалежність у новому форматі

Молодь відзначатиме незалежність у новому форматі

У вівторок, 24 серпня (у день 30-річчя незалежності України), з 14:00 до 21:00 з великої концертної зали літнього театру «Ракушка» міського парку культури і відпочинку ім. Ю. Гагаріна лунатиме сучасна українська музика, адже саме там відбудеться щорічний молодіжний громадсько-мистецький захід «Покоління Незалежних-2021».

Молодіжний громадсько-мистецький захід «Покоління Незалежних-2021» проводиться за підтримки департаменту культури, молоді та спорту Житомирської обласної державної адміністрації, управління культури Житомирської міської ради, Житомирського центру сучасних мистецтв «Brand», продюсерського об'єднання «Академія зірок», міжнародної школи танцю «T-SQUAD Dance School».

У фестивалі-конкурсі «Покоління Незалежних-2021» візьмуть участь не тільки житомиряни, а й творча молодь з міст Києва, Вінниці, Нетішина Хмельницької області, Романова та Любара Житомирської області, а також з інших куточків нашої неосяжної держави. На учасників вже чекає професійна концертна зала, потужне звукове обладнання та яскраве сценічне спецсвітло.

Режисер та продюсер фестивалю Сергій Вікторов стверджує: «Подібні широкомасштабні фестивалі у Житомирі проводяться з метою передусім самореалізації молодих творчих особистостей, які бажають проявити свої таланти на великій сцені».

Відео дня

Організатор конкурсної програми Анастасія Тарковська розповіла: «Цей захід – це фестиваль нового формату, куди запрошені учасники з різних куточків України, які хочуть заявити про себе та прагнуть до перемоги».

Конкурсні виступи оцінюватиме професійне журі, а переможці у різноманітних категоріях (естрадні виконавці, танцювальні, акробатичні та циркові колективи) отримають фірмові дипломи та подяки, кубки в стилістиці фестивалю, призи та подарунки від організаторів.

Звертаємо увагу на те, що захід відбудеться за будь-якої погоди.

Просимо дотримуватися усіх запобіжних заходів та санітарних норм стосовно недопущення поширення коронавірусної хвороби, принаймні мати при собі захисну маску та дотримуватись відповідної дистанції.

Головний радіопартнер фестивалю – радіо «Житомирська хвиля». Головний інформаційний партнер – інтернет-сайт «Житомир Інфо». Інформаційні партнери – «Z-радіо», газета «20 хвилин», інтернет-сайти MoeMisto.ua, 20minut.ua

Оргкомітет

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up