Містичні та магічні: речі, які житомиряни продають в інтернеті

Містичні та магічні: речі, які житомиряни продають в інтернеті

Часто житомиряни не поспішають позбутися речей, якими не користуються. Вигідніше ж продати та отримати вигоду з непотрібної речі, з іншого боку – для когось ця річ може виявитися корисною.

Цього тижня журналісти газети «20 хвилин» переглянули один із найпопулярніших українських сайтів з публікації безкоштовних оголошень для того, аби зробити рубрику із речей, що мають бути у кожної починаючої ворожки/таролога.

Ми зібрали найцікавіші речі, які можна придбати у Житомирі.

  • Магічна куля

Відео дня

Кожна ворожка, що себе поважає, повинна мати у своєму арсеналі магічну кулю, що показує майбутнє. Як саме її застосовувати, в описі до товару не йдеться, напевно, у кого наскільки вистачить фантазії.

Куля має в діаметрі 11 см і йде в комплекті з амфорною підставкою. Ціна такої необхідності немала – 950 грн. Дивно, що жодних підтверджень щодо справжності кулі автор не надав – фото чи відео магічного процесу. Було б неприємно придбати таку кулю майже за тисячу, а вона тобі ні майбутнє не покаже, ні про минуле не розкаже.

  • Чарівна скатертина

Друга найнеобхідніша річ для ворожки – це скатертина. Так, саме скатертина. Якщо без карт таро, магічної кулі і різних каменів ворожбитка обійдеться, то без скатертини – нікуди. Саме так думає Ольга, яка продає «справжні скатертини для гадання». За такою логікою розкладати карти на будь-якій іншій скатертині – малоефективно й передбачення може не здійснитися. 

Порада: найперше, коли зайдете в кабінет до ворожки, звертайте увагу на скатертину: якщо вона не схожа на цю – сміливо йдіть звідти, ворожка несправжня. 

Ціна такої скатертини розміром 50х50 – 400 грн.

  • Книга для відьом

Як і в кожній професії, ворожки мають підвищувати свою кваліфікацію, дізнаватись про нові течії та методи передбачення майбутнього / зняття пристріту / привороження. У цьому їм допомагає, напевно, правильно підібрана література.

«Циганські передбачення і гадання на картах» – таку назву має книга. Автор оголошення Денис так описує свій товар: «Циганські гадання, які були відомі ще в глибоку давнину, популярні і сьогодні. Найтаємничіше з них – гадання на картах Таро, яке прийшло до нас із середньовічного циганського табору. Пропонована вашій увазі книга містить опис універсальних способів ворожіння на картах Таро і сучасних картах»

Ціна за цей посібник – 375 грн.

  • Руни

Пишуть, що ворожіння на рунах займає мінімум часу і завжди дає чітку й правдиву відповідь навіть новачкам. Ех, от би мені їх раніше, коли екзамени в університеті здавала, можливо б, на «червоний» диплом витягнула.

Автор оголошення Сергій пише, що зберігати руни потрібно в красивому мішечку, пошитому з оксамиту червоного кольору. Також дуже важливо періодично перебирати руни і розмовляти з ними. 

Отже, якщо у вас немає друзів, а порозмовляти з кимось хочеться, окрім психолога, – на допомогу прийдуть руни.

Ціна за такі руни, виготовлені з натурального дерева, – 300 грн.

Марія Кравчук

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up