"Міс Романівщина 2021" стала Діна Шкуратенюк. Фоторепортаж

"Міс Романівщина 2021" стала Діна Шкуратенюк. Фоторепортаж

27 червня традиційно в Романові пройшов захід, на якому найкреативніші, найактивніші та найкращі дівчата змагалися за звання «Міс Романівщина» та за  грошовий приз від єдиного та постійного спонсора заходу - генерального директора ТОВ «ВІВАД 09» Ігоря Ходака.

Цього року 6 красунь на головній сцені Романівщини продемонстрували свій творчий талант, ерудованість та граційність у вишуканих сукнях. За звання міс змагалися:

  1. Валентина Якимчук;
  2. Софія Маліновська;
  3. Оксана Станкевич;
  4. Єлизавета Шиманська;
  5. Діна Шкуратенюк;
  6. Надія Вигівська.

Конкурс проходив цікаво та захоплююче, усі дівчата були гідні перемоги, саме тому голова журі Василь Ходюк зазначив, що нелегка то справа обирати найкращу, та все ж оголосив переможниць і вручив їм конверти з призовими грошима. 

«Міс глядацьких симпатій» та конверт з 3000 грн отримала Єлизавета Шиманська; «Віце-міс» та конверт з 3000 грн - Валентина Якимчук. Титул «Міс Романівщина 2021» та  5000  грн від спонсора заходу Ігоря Ходака здобула Діна Шкуратенюк.

Відео дня

Після конкурсу на сцені виступили романівський гурт «ЦентR" та київський "ALL night", виконавши відомі українські та іноземні рок-хіти.

Варто зазначити те, що й сама погода підіграла чудовому проведенню свята на центральній площі Романова!


 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
09:01 19 квітня: все про цей день, яке церковне свято, що не можна робити і погода у Житомирі 17:50 Підтвердження статусу критично важливого для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період 17:30 100-річний ювілей відзначив житомирянин Віктор Іванович Поліщук 17:00 Сьогодні з 18 до 22 години для бізнесу та промисловості діятимуть обмеження споживання електроенергії Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:41 Підвішені закони: чому Зеленський затягує із підписанням ініціатив? 16:18 Житомирський обласний центр крові має потребу в донорській крові з негативним резус-фактором 16:00 Незаконна реєстрація права оренди на 170 земельних ділянок – на Житомирщині держреєстратора підозрюють у службовій недбалості 15:40 На Михайлівський проводяться роботи з підготовки фонтанів до роботи. ФОТО photo_camera 15:22 Задушив приятеля, а тіло підкинув сусідам – жителя Звягеля ув’язнили на 9 років 15:00 Атмосферні фронти покинуть Україну, температура почне підвищуватися 14:40 Мобілізація за несплату аліментів: як це працюватиме 14:20 Історикам та краєзнавцям представили бачення концепції розвитку парку «Замкова гора» 14:00 “Доступні ліки”: отримуйте життєво необхідні ліки безоплатно або з частковою доплатою 12:40 Втома: причини і методи боротьби 12:20 Житомир і Куп’янськ підписали меморандум про співпрацю photo_camera 12:00 У ніч на 20 квітня на Житомирщині очікуються сильні заморозки 0-3° 11:41 Як отримати пільги на харчування у школах і садочках? ІНФОГРАФІКА 11:20 Два боєприпаси часів Другої світової війни виявили в Бердичеві і Звягелі 11:00 Військовим передали чергову автівку, придбану завдяки волонтерам
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up