Мешканці будинку по вулиці Грушевського, 78 чотири доби були без води через сміттєвий затор в каналізації

Мешканці будинку по вулиці Грушевського, 78 чотири доби були без води через сміттєвий затор в каналізації

В результаті кропіткої та важкої роботи, водопостачання, водовідведення та енергопостачання будинку по вулиці Грушевського, 78 було відновлено.

Як повідомили в КП "Житомирводоканал", наслідки засмічення каналізаційного колектора усувалися 4 дні. На третій день нарешті вдалося усунути сміттєвий затор в каналізації. Ще протягом двох днів велись роботи, без яких неможливо було відновити водопостачання, каналізування та енергопостачання будинку: 24 червня було задіяно 3 машини, які 3 години відкачувала стоки, що потрапили в підвал будинку, 25 червня 2 асенізаційні машини виконували ті ж роботи близько 8 годин.

В неділю 25 червня о шостій годині вечора всі необхідні роботи було виконано і «життєдіяльність» будинку вдалося поновити.

 

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (2)
  • Катерина Грушак

    ЧОТИРИ ДОБИ? А ПО ВУЛ.ЄВГЕНА РИХЛИКА ( сторонаКрошні) Вди немає уже 7 днів. Водоканал несе якусь нісенітницю,мабуть самі не знають чого її немає. Кажуть що у вас прорив труби на Покровській. Але її залатали уже як 4 дні і асфальт поклали. Куди нам іти  з усіма мешканцями до мера міста,чи перекрити Покровську.? Вже немає сил це терпіти.
  • Наталия Суходольская

    Це всім наука,як після ремонту дівати непотріб

keyboard_arrow_up