Масштабна ракетна атака: пошкоджені об’єкти критичної інфраструктури, є жертви

Масштабна ракетна атака: пошкоджені  об’єкти критичної інфраструктури, є жертви

Ворог знову здійснив ракетний удар по всій території країни.

На Івано-Франківщині є влучання по об’єкту критичної інфраструктури, одна людина зазнала поранень, - ОВА

Безпілотник окупантів влучив в обʼєкт енергетичної інфраструктури на Стрийщині, - Львівська ОВА. Там гасять пожежу. Попередньо без потерпілих.

У Хмельницькому пошкодженно обʼєкти інфраструктури та житлових будинків. Є загиблі і постраждалі серед цивільних, - міський голова Олександр Симчишин.

Відео дня

У Вінницькій області є влучання в об’єкт критичної інфрастуктури, - ОВА.

У Полтавській області уламками пошкоджено покрівлі трьох приватних будинків у Миргородському районі. Також застосовані превентивні вимкнення підстанцій та введений графік аварійних відключень на всі 10 черг, - ОВА.

12 ракетних ударів ворог наніс по Запоріжжю, - голова Запорізької ОВА Іван Федоров. Уражено обʼєкти інфраструктури, пошкодженні цивільні будинки. Кількість потерпілих уточнюється.

Крім того, рух автодорожнім переїздом гребля Дніпровської ГЕС повністю обмеженно, - Патрульна поліція Запоріжжя. Укргідроенерго повідомило про влучання на ДніпроГЕС.

У Кривому Розі є влучання в об'єкти критичної інфраструктури, повідомив Олександр Вілкул. Введено графіки аварійних відключень. Лікарні та інші об'єкти інфраструктури, де це можливо, переходять на генератори.

Харків фактично без світла, - голова Харківської ОВА Олег Синєгубов. Росіяни здійснили більше 15 ударів по обʼєктах енергетики.

Фото: Запорізька ОВА

Джерело: 5 канал

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up