Літо у Мирополі стартувало декадою відпочинку для сотні дітей

Літо у Мирополі стартувало декадою відпочинку для сотні дітей

У перший день літа у навчальних закладах Миропільської громади відбулось відкриття пришкільних таборів організованого дозвілля, в яких протягом 10 днів відпочиватимуть 100 дітей.

Пришкільні табори – це  справжнє змістовне дозвілля для дітей з добре підготовленою програмою культурно-масових, спортивних заходів та захоплюючими пізнавальними екскурсіями.

Після урочистого відкриття таборів всім учасникам провели інструктажі із техніки безпеки, ознайомили з планами на майбутні 10 днів, кожна команда розучувала свій девіз, та згодом усі діти провели активний відпочинок на свіжому повітрі.

Відео дня

На День захисту дітей для діток старше 10 років команда Молодіжного центру Житомирщини провела майстер-клас із розпису шоперів. Участь у майстер-класі взяли понад 60 учасників. Паралельно із облаштованим майстер-класом місцеві миропільські майстри організували і провели невеликий благодійний ярмарок для діток, на якому вдалось зібрати 3423 грн на потреби наших військових. Також на подвір'ї Миропільського ліцею на усіх охочих чекав  аквагрим та солодка вата. Учасники, які побували на цьому заході, були у захваті, отримали масу позитиву, неперевершених емоцій та отримали чудовий лук з аквагриму й подарунки – сумки-шопери, розфарбовані власноруч.

На завершення чудового дитячого свята у приміщенні актового залу Миропільської селищної ради відбувся звітний концерт вихованців Миропільської мистецької школи, на який завітали рідні та близькі юних митців.

Справжній сюрпризом для вихованців мистецької школи став сертифікат на піцу, який урочисто вручила їм селищна голова Світлана Власюк.

Антоніна Ващенко

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up