Куди дзвонити, якщо щось сталося у Житомирі

Куди дзвонити, якщо щось сталося у Житомирі

Що робити, якщо стало погано, десь сталася пожежа, зникло світло, прорвало каналізацію, не працює світлофор чи виникла якась інша аварійна ситуація? Телефонувати до відповідних служб. 

«20 хвилин Житомир» зробили для вас добірку з корисними телефонами у Житомирі, які зекономлять у разі критичної ситуації ваші час і нерви. 

Якщо ви не знаєте, куди звернутися щодо ситуації, яка виникла у Житомирі, можете зателефонувати до універсальної служби – КП «Міський інформаційний центр» Житомирської міської ради. Дзвоніть цілодобово 15-80 або (0412)481-481. Сюди містяни звертаються здебільшого з комунальними питаннями, але якщо вас цікавить, до прикладу, питання медичного характеру, перенаправлять. 

Медична допомога

Відео дня

Якщо потрібна екстрена медична допомога, телефонуйте до «швидкої» – 103. Також можна звертатися за такими номерами: 

Рятувальники

У випадку, якщо потрібна допомога надзвичайників, зокрема пожежі, техногенні аварії, надання допомоги (термінове відкривання дверей, зрізання та прибирання аварійних дерев, буксирування автомобілів під час складних погодніх умов, відкачка води і т. д.), пригоди на воді, знищення вибухонебезпечних предметів часів минулих війн або інша нестандартна ситуація, телефонуйте 101. 

Правоохоронці

Головний телефон для виклику поліції – 102. На нього телефонуйте у випадку небезпеки. 

У разі конфліктів, хуліганства, сімейної сварки, порушення ПДР чи ДТП без потерпілих звертайтеся до Управління патрульної поліції в Житомирській області – (0412) 40-78-01; 40-78-02. 

Інші корисні номери: 

Домашнє насильство

Якщо ви постраждали від домашнього насилля або стали його очевидцем, звертайтеся за телефонами:

Аварійні служби

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (1)
  • Тамара Коваль

    почему нет нормальных мобильных номеров . городские все сняли

keyboard_arrow_up