Конструктивні  дискусії продукують вдалі рішення: депутати зустрілися з громадою в Романові

Конструктивні  дискусії продукують вдалі рішення: депутати зустрілися з громадою в Романові

15 липня депутат Житомирської обласної ради  Ігор Ходак, а також голова Романівської ОТГ Володимир Савченко та керівники установ провели зустрічі з жителями двох мікрорайонів Романова.

Спершу зустріч  відбулась з активними жителями в мікрорайоні склозаводу. Під час обговорень жителі звертались до депутата за допомогою у вирішенні цілої низки проблемних питань: ремонту дороги, встановлення зупинки для шкільного автобуса, облаштування зони відпочинку (дитячий майданчик) тощо. Проблемних питань, які потребують вирішення, було озвучено, якщо сказати багато, – це нічого не сказати. Дехто з присутніх  іноді не міг стримувати свої емоції, бажаючи, аби були вирішені проблемні питання всі й одразу. На це Ігор Ходак зауважив: «Конфлікти заводять в глухий кут, а от конструктивні дискусії продукують вдалі рішення. Тож давайте поважати один одного і покроково працювати над їхнім вирішенням. Беру на себе особисті зобов’язання встановити та облаштувати зупинку для шкільного автобуса, відновити асфальтове покриття на розвороті та доєднатися до облаштування дитячого майданчика. Але й ви також маєте брати активну участь у приведенні до порядку й утриманні в подальшому місця для дозвілля ваших дітей».

 Депутатом було ініційовано створення робочої групи з числа жителів цього мікрорайону, аби в подальшому спільно опрацьовувати шляхи вирішення нагальних проблем. Групу одразу ж створили і головою її призначили депутата селищної ради Олексія Капінуса.  

Відео дня

 

 Ще одну робочу групу створили жителі вулиці Богдана Хмельницького, яка працюватиме під керівництвом депутатки  Марії Сосновської. На цій вулиці гостро стоїть питання водопостачання. Жителі скаржаться, що в криницях немає води і їм доводиться возити її подекуди з іншого краю Романова. Ігор Ходак запевнив людей, що не стоятиме осторонь і долучиться до фінансування виготовлення проєктно-кошторисної документації.  Також депутат зауважив, щоб громада зверталась за допомогою й до своїх обранців, які давали гарні обіцянки перед виборами та за яких і проголосували жителі цієї вулиці. Окрім фінансування, виготовлення документації, Ігор Євгенович пообіцяв допомогти й необхідною наявною в нього технікою.

Очевидним є те, що депутат, житель свого Романівського краю Ігор Ходак прагне, аби селище Романів було кращим та жити в ньому було комфортніше. Депутат готовий прийти на допомогу кожному, хто її потребує.

Лариса Бджілка

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up