Конкурси, гранти та програми стажування – скористайтеся можливостями вже сьогодні

Конкурси, гранти та програми стажування – скористайтеся можливостями вже сьогодні

Цікаві пропозиції для зацікавлених людей.

Програма «Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів»

Центр «Розвиток КСВ» за сприяння Mondelēz International Foundation проводять новий етап Програми «Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів». Розмір гранту – до $5000.

Дедлайн реєстрації – 8 жовтня 2019 року.

В рамках програми заклади:

Відео дня
  • розроблять план активностей на тему здоров’я (здорове харчування, фізична активність, дизайн закладів, психологічний клімат) і впровадять їх;
  • стануть частиною спільноти Healthy Schools;
  • отримають визнання та цінні призи за активність.

Програма реалізується у всіх закладах загальної середньої освіти на всій території України, окрім територій ООС та тимчасово окупованих територій АР Крим.

За результатами реалізації міні-проектів трьом найактивнішим закладам освіти буде присуджено гранти на закупівлю STEM*-обладнання на загальну суму 10 000 USD (*STEM: S-science, T-technology, E-engineering, M-mathematics): 1 місце – $5000, 2 місце – $3500, 3 місце – $1500.

Для участі необхідно заповнити реєстраційну форму до 8 жовтня 2019 року –http://healthy-schools.org.ua/priiednatisya/stati-uchasnikom/

Детальніше про Правила програми – http://healthy-schools.org.ua/pro-programmu/umovi-i-pravila-uchasti/

Контакти: [email protected], 067 469 71 77, Анна Іванова, Центр «Розвиток КСВ».

IV Міжнародний Форум Innovation Market

Найбільший форумі інновацій в Україні Innovation Market – це чудова нагода:

– презентувати свою ідею чи винахід на виставці чи конкурсі;

– отримати практичні поради для реалізації власних проектів,

– ️дізнатись про захист прав інтелектуальної власності;

– ️знайти бізнес-партнера та нові можливості для інвестицій;

– отримати доступ до значної кількості професійних контактів.

Учасники та відвідувачі форуму – експерти в сфері інновацій, виробники технологій, інвестиційно-фінансові установи, організації по захисту прав інтелектуальної власності, заклади вищої освіти, автори стартап-проектів, малий та середній бізнес.

Захід відбудеться в форматі конференцій, семінарів, панельних дискусій та виставкової зони.

Головні теми форуму:

  • тенденції інноваційного розвитку в Україні та світі;
  • розвиток та підтримка інноваційних проектів;
  • інновації для бізнесу в Україні.

В дискусійних панелях «Smart City – інновації в містах», «Digital-трансформація держави та бізнесу», «Smart-кластери» ви дізнаєтесь про тренди інноваційних змін в Україні та світі.

Для малого та середнього бізнесу – запропоновані програми фінансування МСБ, практичні поради по маркетингу майбутнього та інновації для бізнесу.

Форум відбудеться 5 листопада у м. Київ.

Реєстрація за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScI9oEDXAFJI-Xzf9JK4JDfMpScRsSczCrP8caFa5H6IeOnSQ/viewform

Квитки: http://tickets.innovationmarket.com.ua/e/5

Акселератор соціального підприємництва SELab оголошує конкурс

SELab — акселератор із соціального підприємництва, спільна ініціатива Chasopys Creative Family, ГО «Silab Ukraine» та Українського Форуму Благодійників.

Акселератор розрахований на тих, хто прагне досягти позитивних змін у суспільстві через побудову та діяльність соціального бізнесу в Україні, втілення інноваційних рішень та створення нових робочих місць та можливостей. Учасників відбиратиме експертний комітет Акселератора. Перевагу отримають соціальні бізнеси, які працюють до півтора року та опрацьовані ідеї. Усього буде відібрано 15 команд.

Навчання відбудеться у 4 етапи: 18-22 листопада та 16-20 грудня 2019 року, 20-24 січня та 24-27 лютого 2020 року.

Умови участі: усі витрати (роздаткові матеріали, харчування, проживання та проїзд для мешканців з інших міст) покриває проект «Соціальне підприємництво: досягнення соціальних змін за ініціативою “знизу”» за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Реєстрація за посиланням: http://bit.ly/2kUpwuX

Детальні про програму Акселератора, менторів, умови участі та результати на сайті:http://selab.chasopys.ua

Конкурс стажувань студентства в аналітичних центрах

Міжнародний фонд «Відродження» уже вчетверте запрошує студентство взяти участь у конкурсі стажування в аналітичних центрах.

Проект реалізується в партнерстві з Ініціативою відкритого суспільства для Європи (OSIFE) за фінансової підтримки Посольства Швеції в Україні в рамках Ініціативи з розвитку аналітичних центрів в Україні. Аналітичні центри грають важливу роль у формуванні публічної політики держави. Саме тому в 2014 році, коли в країні розпочалися реформи, була започаткована Ініціатива з розвитку аналітичних центрів в Україні. З метою формування ринку аналітики та потужних аналітичних центрів, була розпочата програма стажувань для студентів.

Подати заявку можна за посиланням до 23.59 год 7 жовтня 2019 року.

Щоб стати учасником програми стажування в аналітичному центрі необхідно:

  • мати освітньо-кваліфікаційний рівень бакалавра та вище;
  • на момент подання заявки бути студентом магістерської програми, аспірантури або завершити магістратуру не пізніше, ніж рік тому;
  • бути не старше 35 років;
  • мати зацікавленість в аналітичних дослідженнях та бажання надалі працювати в аналітичному центрі;
  • мати рівень знання англійської мови Upper-Intermediate і вище.

Стажування відбуватиметься у 21 аналітичному центрі, які є учасниками згаданої Ініціативи. Учасники самі обиратимуть організації, в яких проходитимуть стажування. Особливу увагу в процесі вибору слід звертати на напрямки роботи та проекти організацій, до яких будуть залучені стажери.

Що робитиме стажер?

  • шукатиме інформацію для аналітичних досліджень, готуватиме проекти аналітичних матеріалів, як асистент аналітика;
  • допомагатиме в організації публічних заходів;
  • самостійно підготує один аналітичний документ, який вийде під його авторством.

 Програма матиме також навчальну складову, яка охопить наступні компоненти:

  • тренінгову програму з організаційного розвитку та аналізу політики;
  • підготовку аналітичного матеріалу під час стажування.

Програма передбачає гнучкий графік,  який дозволить поєднувати стажування з навчанням. Але стажуванню слід присвячувати щонайменше12 годин на тиждень.

Тривалість стажування:  4 листопада 2019 року – 4 травня 2020 року.

Стажери щомісяця отримуватимуть стипендію в розмірі 4 100 гривень (з урахуванням податків).

Перевагою у відборі учасників програми стажування буде наявність аналітичних публікацій у науково-студентських виданнях, досвід волонтерства та членство в громадських організаціях.

Більше інформації на сайті «Ініціативи з розвитку аналітичних центрів»: www.ttdiinterns.org.ua.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:51 У Попільні під колесами потяга загинула 33-річна жінка 16:21 У Житомирі вшанували пам’ять жертв Чорнобиля до 38-х роковин Чорнобильської катастрофи photo_camera 16:00 СБУ і Нацполіція затримали «чорних зброярів», які намагались продати криміналітету трофейні гранатомети та вибухівку photo_camera 15:39 Вихідні принесуть в Україну суху і теплу погоду Від читача 14:27 «Від традицій до сучасності». У Житомирі проведуть великодній майстерклас із розпису писанок 15:20 Житель Андрушівської ТГ «заробляв», користуючись підробленим посвідченням водія 15:00 25 квітня рятувальники відкачали близько 400 кубів води з домогосподарств області photo_camera 14:41 У Бердичеві підприємиця організувала підпільний бізнес з продажу цигарок: комерсантці повідомили про підозру photo_camera 14:39 Видатки бюджету області за 3 місяці склали 3,8 мільярда гривень 14:00 На Житомирщині затримали керівника благодійного фонду, який торгував автомобілями, ввезеними для ЗСУ photo_camera 13:00 Житомир в Instagram: погодний калейдоскоп 12:39 Житомир та Гауда мають намір стати партнерами photo_camera 12:19 Застрелив дружину з ревнощів – жителя Бердичівського району ув’язнили на 7 років і 6 місяців 12:02 Радомишльська громада розповіла колегам як налагоджувати міжнародну співпрацю 11:43 У Житомирському районі знайшли схрон з боєприпасами, в Чуднівському – рушницю та самопал photo_camera 11:20 Розмір шкоди, нанесеної довкіллю КП «Автотранспортне підприємство 0628», яке обслуговує міське сміттєзвалище, становить майже 840 тис. грн 11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up