Конкурс краси «СтудМісУкраїни-2014» пройшов у Житомирі

Конкурс краси «СтудМісУкраїни-2014» пройшов у Житомирі
Купальники, вечірні та коктейльні сукні, посмішки, танці, дефіле, високі підбори і яскравий макіяж - 22 найкрасивіші студентки Житомира 13 квітня на сцені драмтеатру боролися за право представляти наш регіон на фінальному етапі конкурсу "СтудМісУкраїни-2014".

Про це пише Перший житомирський.

За кілька годин вони продемонстрували все, що встигли підготувати майже за два місяці репетицій разом із професійною командою  - хореографом Ольгою Тихончук, директором модельного агентства Олександрою Нонік, організатором і за сумісництвом "СтудМіс Житомир-2012" Світлана Невмержицька разом із помічницею Лесею Атаманчук.

Така дівоча команда вже другий рік створює в Житомирі шоу високого рівня і допомагає журі конкурсу обрати найдостойнішу претендентку.

Відео дня
style="text-align: justify;"> Відзначимо, що цьогоріч фінальному заходу в драмтеатрі передувала серія вечірок у різних закладах міста, під час яких конкурсантки демонстрували свої таланти, спортивні та інтелектуальні здібності і безумовно красу.

Зокрема, під час передпоказу, на думку відвідувачів ресторану "Фрегат", гарно себе показала учасниця Анна Бут, співоча Катерина Кільніцька перемогла у конкурсі талантів у нк "Індіго". У спортивних змаганнях перемогла Дар'я Рудківська, а найрозумнішою стала Сніжана Проценко.

Дівчата отримали попередньо додатковий бал, який зараховували під час підбиття результатів конкурсу  після голосування журі.

Втім, остаточну перемогу та корону 13 квітня отримала студентка Житомирського коледжу культури і мистецтв ім.І.Огієнка Євгенія Білоцька.

Дівчина родом із Київської області, давно займається танцями і саме ці свої вміння демонструвала на конкурсі талантів.

Зараз на красуню чекає наполеглива підготовка до участі в "СтудМіс Україна-2014", що традиційно проходить наприкінці літа - на початку осені в столиці.

Крім цього, у разі перемоги в Києві, вона може стати учасницею "World Miss University".

{photo_gallery id=4342|}

Юлія Демусь.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
12:02 У Хорошівській територіальній громаді надзвичайники ліквідували пожежу в господарчій будівлі, врятувавши від вогню гараж і будинок 11:40 Семеро чоловіків, серед яких - мешканці Житомирщини, намагалися перетнути кордон з Румунією на старій "буханці", їх затримали прикордонники 11:20 Рятувальники Житомирщини нагадали правила безпеки на Великдень 11:00 Гороскоп на 29 квітня - 5 травня Від читача 14:27 «Від традицій до сучасності». У Житомирі проведуть великодній майстерклас із розпису писанок 10:40 95-а окрема десантно-штурмова Поліська бригада ДШВ проводить набір добровольців 10:20 Благодійність як спосіб життя. Житомирський письменник Сергій Храпчук подарував українському дитячому центру в Латвії власні книжки 10:00 У чому небезпека гемофільної інфекції і якими вакцинами в Україні проводять профілактичні щеплення - роз`яснення від МОЗ 09:40 Час передавати покази електролічильника: як це можна зробити 09:20 За добу на війні росіяни втратили 1320 військових 09:00 29 квітня: все про цей день, яке свято, що не можна робити, прогноз погоди 16:28 Як на Житомирщині працюють мобільні медичні команди 15:50 На Житомирщині рятувальники проводять комплекс заходів задля безпечного святкування Великодня 13:00 Пухнастики шукають господарів: оголошення станом на 28 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up