Із показовими бойовими виступами відсвяткували 3-тю річницю створення Навчального центру у Житомирі

Із показовими бойовими виступами відсвяткували 3-тю річницю створення Навчального центру у Житомирі

У Житомирі відсвяткували третю річницю від дня створення 199-го Навчального центру Десантно-штурмових військ Збройних сил України, а військові продемонстрували показові виступи з елементами сучасного бою.

День відкритих дверей у Навчальному центрі з нагоди пройшов сьогодні, 21 травня. Про  це повідомляє прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

Привітали військових командувач Десантно-штурмових військ Збройних сил України, генерал-лейтенант Михайло Забродський та заступник голови Житомирської облдержадміністрації Олексій Ясюнецький.

Відео дня

«Від імені голови Житомирської облдержадміністрації щиро вітаю вас із третьої річницею створення Навчального центру Десантно-штурмових військ. За ці роки через центр пройшли тисячі фахівців. Переконаний, що саме тут навчаються справжні воїни, гартується еліта Збройних сил України. Тут ви отримуєте навички, які рятують життя на передовій та допомагають дати гідну відсіч агресору. Бажаю не зупинятись на досягнутому, всім воїнам – міцного здоров’я, а Навчальному центру – вдосконалення та розвитку», – зазначив Олексій Ясюнецький та вручив військовим Навчального центру подяки Житомирської облдержадміністрації.

За словами командувача Десантно-штурмових військ ЗСУ Михайла Забродського, Навчальний центр з початку проведення АТО готував професійних фахівців: «У непростий період для країни Навчальний центр дуже швидко встав на ноги, підставив бойове плече військовим частинам в плані підготовки фахівців, забезпечення заходів бойової підготовки і спільного виконання завдань на сході держави. У цей святковий день бажаю особовому складу центру щастя та нових успіхів у підготовці фахівців Десантно-штурмових військ».

Для всіх гостей військові підготували показовий виступ з рукопашного бою та виступ з елементами моделювання сучасного бою, демонстраційний політ авіації, виставку озброєння та військової техніки.

Довідково: 199 навчальний центр ВДВ ЗСУ був сформований 21.05.2015 року відповідно до спільної директиви Міністерства оборони України та Генерального штабу Збройних Сил України.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
14:13 Малинський відділ УДМС у Житомирській області змінив адресу 13:03 Робота є: 14 підприємств Житомирщини шукають верстатників 12:20 Податківці Житомирщини розповіли, хто звільняється від сплати мінімального податкового зобов`язання 11:09 Пухнастики шукають господарів: оголошення станом на 20 квітня Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 09:51 Сьогодні у Романівській громаді відбудеться благодійний мотопробіг 09:00 Температурні гойдалки і заморозки у повітрі - прогноз погоди на сьогодні 17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up