Ігор Ходак подав зустрічний позов до суду щодо оприлюднення та поширення неправдивої інформації Віктором Развадовським

Ігор Ходак подав зустрічний позов до суду щодо оприлюднення та поширення неправдивої інформації Віктором Развадовським

Ігор Ходак спростував свою причетність до газети "20 хвилин. Романів".

Про це Ігор Ходак написав на своїй сторінці у Фейсбуці:

"Успішний, отже, негідник. Маєш бізнес - крадеш. Якщо досяг поваги та довіри - диктатор. Займаєшся благодійністю - тим паче негідник. І так кожен мій крок у політиці обласного рівня супроводжують подібні аналогії, створюють які мої опоненти. За час депутатства і виборчих перегонів я звик до того, що мене в чомусь звинувачують (особливо старається Віктор Развадовський), але усьому є межа і здоровий глузд.

Все інформаційне сміття щодо моєї персони я коментував виключно фактами - виважено та конструктивно. Але одне діло публікації у медіа та соцмережах, інше - судовий позов. І ось цю межу Віктор Развадовський переступив. Його недавній судовий позов стосувався газети "20 хвилин Романів" і начебто неправдивої інформації у статті, що опублікована в одному з номерів видання.

Відео дня

І замість того, аби фактажем спростувати відомості у матеріалі, Віктор Развадовський додає до позовної заяви плітки місцевого рівня - вказавши у тексті заяви, що газета належить Ігорю Ходаку і матеріал друкували на замовлення Ходака. Моє ім'я серед абсурдних звинувачень і в абсурдному судовому засіданні. Я, Ігор Ходак, не маю жодного відношення до друкованих засобів масової інформації в жодному населеному пункті країни. Весь мій бізнес - моє підприємство і тільки. А судова тяганина Развадовського і газети "20 хвилин Романів" мала б відбуватися в правовому колі фактів, а не потонути у плітках і наклепах. Тим паче, що з компанією ПП "Медіа ресурс", якій належить газета "20 хвилин Романів", Віктор Развадовський судиться уже більше року, і за цей час знає справжні імена власників, але саме перед виборами мій опонент вирішив вдатись до брехні і винести її у медійну площину. Хоча завідома знав, що це неправдива інформація. Тому я прийняв рішення захистити свою честь - подавши зустрічний позов до суду щодо оприлюднення та поширення неправдивої інформації про те, що я є власником газети "20 хвилин Романів".

+2

29Олександр Вікторович Васильковський та ще 28

1 коментар

12 поширень

Подобається

Коментувати

Поширити

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину 09:39 Ще 950 окупантів ліквідовані за добу 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 26 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 26 квітня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up