Гороскоп на тиждень 5-11 червня

Гороскоп на тиждень 5-11 червня

Яке послання цього тижня шлють зірки всім знакам Зодіаку.

ОВЕН

Протягом тижня швидко вирішуються робочі, фінансові чи побутові питання. Не дуже масштабні цілі досягаються досить гладко.

ТЕЛЕЦЬ

Відео дня

Непростий період, час тривог та турбот. До суботи не плануйте пікнік із сім'єю або вечірку з друзями. Але загалом завершення тижня сприятливе.

БЛИЗНЮКИ

Ваша величезна енергія потребує виходу, не закривайте її в собі, спрямуйте її на добрі справи. Від 11 червня вам буде легше у всьому.

РАК

Гармонійні взаємодії планет сприятливо впливають весь тиждень, допомагають долати труднощі. З понеділка вирішуйте важливі питання. 

ЛЕВ

Не дозволяйте собі вдаватися до ледарства, тому що цей тиждень — дуже плідний час – можна успішно закрити всі питання, які вас турбують.

ДІВА

Сприятливий тиждень для великих і важливих покупок, у майбутньому ви не станете шкодувати про витрачені гроші, а також романтичних побачень. 

ТЕРЕЗИ

Понеділок та вівторок – конфліктні дні, енергетичний потенціал яких посилюватиме ваші емоції, керуватиме вашими реакціями. 

СКОРПІОН

Вас можуть намагатися вибити з колії – не реагуйте. Завдання – стежити за своїм станом та підтримувати баланс, щоб випадково не вчинити провини.

СТРІЛЕЦЬ 

Сприятливо займатись будь-якою активністю, але бажано у вже наявних проєктах. А от починати щось нове не варто.

КОЗЕРІГ

Намагайтеся закінчити справи, які довго відкладали: пройдіть почате навчання, дочитайте книжку, поверніться до старого бізнесу.

ВОДОЛІЙ

Побудьте на самоті – це зробить вас спокійнішим, що дозволить швидше освоювати нові навички, посилить потяг до знань. 

РИБИ 

Сприятливий тиждень, соціальні контакти, подорожі дарують приємні емоції. Але важливі справи починати не варто.

За матеріалами ТСН

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up