Гороскоп на тиждень 15 - 22 квітня

Гороскоп на тиждень 15 - 22 квітня

Актуальний гороскоп для всіх знаків Зодіаку на новий тиждень.

ОВЕН

Має бути не найлегший період — найкраще зробити паузу, відпочити, провести час наодинці або в колі близьких. Тихіше їдеш – далі будеш.

ТЕЛЕЦЬ

Відео дня

Підприємці зможуть отримати інвестиції від іноземних компаній, а також позбутися кредитів. Вдалими будуть ділові поїздки та відрядження.

БЛИЗНЮКИ

У фінансовому сенсі цей період вдалий, гроші надходитимуть регулярно, їх стане навіть трохи більше. Можете розраховувати на підвищення зарплати. 

РАК

Ви відчуваєте фізичну свободу та самостійність мислення. Дії, які ви почнете в колективі, принесуть вам помітну користь.

ЛЕВ

Ви будете прагнути посилити роль, яку граєте у житті своїх друзів, батьків, коханих чи колег. Можливий успіх у сфері фінансів.

ДІВА

Обов'язково знайдіть час для відпочинку та зміцнення імунітету, благо такі можливості будуть – зараз не час геройствувати у всіх сенсах.

ТЕРЕЗИ

Виняткові за важливістю, але несподівані події, приносять найсприятливіші наслідки. Візьміть на озброєння гасло – тільки вперед!

СКОРПІОН

У робочих процесах намічається помітний прогрес, проте він залежить від вашого вміння контактувати з діловими партнерами. Підключіть чарівність!

СТРІЛЕЦЬ

Можливе відрядження. З фінансами особливих проблем не очікується, але ваші родичі потребують матеріальної підтримки. 

КОЗОРІГ

Давні образи та невисловлені слова сильно підривають довіру, залишають місце для страху, що є неприпустимим у коханні.

ВОДОЛІЙ

Тиждень глибокого внутрішнього аналізу того, що відбувається. Змінюються погляди, пріоритети, ідеали. Можливі приємні несподіванки. 

РИБИ

Підводного каміння на вашому шляху дуже багато. З деяким вам доведеться зіткнутися саме у другій половині квітня.

Джерело: ТСН

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up