Гороскоп на тиждень 27 березня - 2 квітня

Гороскоп на тиждень 27 березня - 2 квітня

Що віщують зорі цього тижня - читайте далі.

ОВЕН

Ваша імпульсивність стане у нагоді – не соромтеся робити сміливі кроки. Ваш успіх буде багато в чому залежати від уміння позитивно дивитися на світ. 

ТЕЛЕЦЬ

Відео дня

Будьте реалістом і врешті-решт зніміть вже «рожеві» окуляри. Зараз не час активно діяти – зорі радять трішки поледарювати в колі рідних або ж друзів. 

БЛИЗНЮКИ

Досить нервовий тиждень. Щоб уникнути конфліктів, краще затаїтися і тихенько виконувати свою роботу. У всьому тримайте баланс. 

РАК

Енергії буде бракувати – на вас наваляться нові обов`язки. Захочеться сховатися, але зірки радять робити це дозовано і не перетворюватися на самітника. 

ЛЕВ

Тиждень сприятливий для трансформації. Будете налаштовані досить войовниче. Вмикайте дипломата – і усе зможете вирішити. 

ДІВА

Несподівано отримаєте грошову винагороду за свою старанність. Гарний період, щоб сходити до лікаря або записатися на процедури краси – скористайтеся цим. 

ТЕРЕЗИ

Ви на це не чекаєте, але опинитеся у центрі уваги. Але стримуйте свої емоції – заздрісники тільки і чекають, щоб скористатися ситуацією на свою користь. 

СКОРПІОН

Відчуєте втому через додаткове навантаження. Жінки-Скорпіони будуть купатися в увазі протилежної статі. Уникайте конфліктів з другою половинкою.

СТРІЛЕЦЬ

Тиждень сприятливий для налагодження особистого життя. Одинокі представники цього знаку можуть зустріти кохання всього життя. 

КОЗЕРІГ

Час зайнятися рутинними, але такими важливими справами, які ви довго відкладали. Сто разів подумайте перед тим, як щось сказати чи зробити. 

ВОДОЛІЙ

Небувалий прилив енергії оволодіє вами і вимагатиме виходу. Але не поспішайте діяти. Зовсім скоро доведеться зробити важливий вибір. 

РИБИ 

Будьте готові до конфліктів з колегами. Зорі радять не звертати на них уваги, робити свою справу – усе вирішиться само собою. 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up