Гороскоп на тиждень 22 - 29 квітня

Гороскоп на тиждень 22 - 29 квітня

Що готують нам зорі, читайте у нашому гороскопі.

ОВЕН

Непростий, але цікавий тиждень для вас. Це час самовираження, що дасть поштовх змін. Намагайтеся якісно попрацювати і добре відпочити!

ТЕЛЕЦЬ

Відео дня

Тиждень єднання з сім'єю та корінням. головне зараз не ухвалювати швидких рішень, а до всього підходити з головою. 

БЛИЗНЮКИ

Намагайтеся більше часу проводити наодинці із собою. Надзвичайно корисні: медитації, здорова їжа, догляд за тілом та емоційним станом.

РАК

Подумайте про всі сфери свого життя, яка з них потребує найбільшої уваги? Можливо, є перекіс енергій і потрібно переглянути свій підхід. 

ЛЕВ

Лідерські якості, харизма та творчий талант дозволять рвонути вперед і обійти всіх своїх конкурентів. Сильний час для перезавантаження, нових починань.

ДІВА

На початку тижня ви можете відчути, що важко йти вперед, але це необхідно. За бажання зможете гори зрушити. Чудова можливість запалити життя!

ТЕРЕЗИ

Будуйте плани на цей тиждень правильно та отримуйте максимум із можливого! Не відкладайте нічого на потім, пам`ятайте про сімейні цінності.

СКОРПІОН

Найімовірніше, життєві обставини чи давній партнер поставить вас перед непростим вибором. Але ви інтуїтивно розумієте, чого ж дійсно хочете.

СТРІЛЕЦЬ

Стаєте схильні до емоційних коливань і перепадів настрою, що може впливати на вашу активність і самопочуття. Тримайте себе в руках!

КОЗОРІГ

Схильні чекати більше, ніж реальна можливість отримати насправді, тому краще не варто обнадіюватися. Може відчуватися нестача сил та мотивації.

ВОДОЛІЙ

Стикаєтеся з труднощами у плануванні та здійсненні завдань.  Настав той час, коли треба вчитися розраховувати лише на себе.

РИБИ

Гарний час для перегляду взаємин із людьми загалом, поганий – для вкладення фінансів та великих купівель. Спробуйте розібратися у всьому, що вам цікаво.

Джерело: ТСН

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up