Гороскоп на тиждень 18 - 25 березня

Гороскоп на тиждень 18 - 25 березня

Що чекає представників різних знаків зодіаку - читайте в нашому гороскопі.

ОВЕН

Можна зробити багато для покращення свого побуту, проте на цьому складному шляху можна зустріти чимало перешкод.

ТЕЛЕЦЬ

Відео дня

Період зміцнення позицій на усіх фронтах. Доведеться витратити чимало сил, але і результат буде приголомшливим. Наведіть лад у документах. 

БЛИЗНЮКИ

Не бійтеся змін – справді такий кардинальний крок стане початком нового життя! Можуть виникнути проблеми із майном. 

РАК

У багатьох представників вашого знака головні події тижня відбуватимуться у сім'ї, у любовних стосунках. Уникайте службових романів. 

ЛЕВ

Прагнення до професійних висот і кількість сил буде нерівноцінним, тому зменште темп і відкладіть нові починання. Успіх поки що вам не світить.

ДІВА

Цілком імовірно, виникнуть проблеми з батьками або з літніми членами сім'ї. Активізуються стосунки із далекими родичами.

ТЕРЕЗИ

Індивідуальним підприємцям потрібно шукати нові засоби просування своєї діяльності. Якщо ви без роботи, погодьтеся на будь-який підробіток.

СКОРПІОН

Можливо, ви не готові до змін, але це необхідно, щоб впустити у своє життя новий шанс на успіх. У професійному плані тиждень динамічний.

СТРІЛЕЦЬ

На виконання простих доручень йтиме багато сил і часу, обсяг роботи водночас постійно зростатиме, що не може не пригнічувати морально. 

КОЗОРІГ

Стежте за поточними витратами, інакше ви виявите нуль на рахунку та дірку в кишені. Період не принесе серйозних прибутків.

ВОДОЛІЙ

Непросто складаються стосунки з дітьми. Самотні люди мають шанс на доленосну зустріч. Неспокійним видається життя подружжя зі стажем.

РИБИ 

Очікуються кардинальні зміни у трудовій сфері. Тиждень чудово підійде для реалізації своєї давньої мрії та влаштування на нову роботу.

Джерело: ТСН

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up