Голова Житомирської ОДА прокоментував затримання начальника департаменту на хабарі та розповів, хто займе його місце

Голова Житомирської ОДА прокоментував затримання начальника департаменту на хабарі та розповів, хто займе його місце

25 січня, підчас щотижневого брифінгу, голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко прокоментував затримання на хабарі Миколи Суслика, начальника департаменту охорони здоров’я.

«Дійсно, в четвер, на минулому тижні, було затримано начальника департаменту охорони здоров’я Суслика Миколи Петровича за отриманні неправомірної вигоди в розмірі 120 тис. грн. Найближчими днями відбудеться судове засідання, де буде прийнято рішення про відсторонення Миколи Суслика від займаної посади на термін здійснення досудового розслідування», – сказав голова ОДА.

Віталій Бунечко зазначив, що на даний час департаментом керує заступник Миколи Сулика.

Нагадаємо, цього заступника, Віктора Лучківа, у 2019 році затримали в робочому кабінеті після отримання хабаря – 10 тисяч гривень за «сприяння» у встановленні групи інвалідності.

Відео дня

«Згідно функціональних обов’язків, департаментом охорони здоров’я керує  заступник. Разом з тим, згідно положення, після прийняття рішення про відсторонення Миколи Суслика із займаної посади прийнято рішення про покладання виконання обов’язків на когось із співробітників департаменту», – зазначив Віталій Бунечко.

Також голова Житомирської ОДА розповів про перевірку решти державних коштів, які були виділені області на боротьбу з COVID-19:

«Що стосується перевірки «ковідних» коштів: ми будемо ініціювати перевірку держаудит службою України використання всіх «ковідних» коштів комунальними некомерційними підприємствами, куди скеровувалась відповідна субверція. Відповідний лист буде підписаний сьогодні-завтра.

Хочу сказати ще раз – закон один для всіх. В дійсності як до фахівця до Суслика Миколи Петровича не було жодних нарікань. Разом з тим, факт, який було задокументовано співробітниками СБУ свідчить про те, що не дивячись на посаду, всі рівні перед законом».

Читайте також:

На хабарі затримали директора департаменту охорони здоров`я Житомирської ОДА Миколу Суслика.

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (6)
  • Bazil Boiko

    Вор должен сидеть в тюрьмее!
  • людмила морозова

    А що на рахунок зама, чого він продовжує працювати? Там всі такі.
  • Івельженко Олександр

    Сам вор и ставит воров.
  • Yana Shevchuk

    Про рівність скажете тоді як його посадять.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:51 У Попільні під колесами потяга загинула 33-річна жінка 16:21 У Житомирі вшанували пам’ять жертв Чорнобиля до 38-х роковин Чорнобильської катастрофи photo_camera 16:00 СБУ і Нацполіція затримали «чорних зброярів», які намагались продати криміналітету трофейні гранатомети та вибухівку photo_camera 15:39 Вихідні принесуть в Україну суху і теплу погоду Від читача 14:27 «Від традицій до сучасності». У Житомирі проведуть великодній майстерклас із розпису писанок 15:20 Житель Андрушівської ТГ «заробляв», користуючись підробленим посвідченням водія 15:00 25 квітня рятувальники відкачали близько 400 кубів води з домогосподарств області photo_camera 14:41 У Бердичеві підприємиця організувала підпільний бізнес з продажу цигарок: комерсантці повідомили про підозру photo_camera 14:39 Видатки бюджету області за 3 місяці склали 3,8 мільярда гривень 14:00 На Житомирщині затримали керівника благодійного фонду, який торгував автомобілями, ввезеними для ЗСУ photo_camera 13:00 Житомир в Instagram: погодний калейдоскоп 12:39 Житомир та Гауда мають намір стати партнерами photo_camera 12:19 Застрелив дружину з ревнощів – жителя Бердичівського району ув’язнили на 7 років і 6 місяців 12:02 Радомишльська громада розповіла колегам як налагоджувати міжнародну співпрацю 11:43 У Житомирському районі знайшли схрон з боєприпасами, в Чуднівському – рушницю та самопал photo_camera 11:20 Розмір шкоди, нанесеної довкіллю КП «Автотранспортне підприємство 0628», яке обслуговує міське сміттєзвалище, становить майже 840 тис. грн 11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up