Фокус уваги: що коментують житомиряни у мережі Інтернет

Фокус уваги: що коментують житомиряни у мережі Інтернет

Журналісти «20 хвилин» промоніторили, чим цікавляться житомиряни у соціальних мережах. За результатами реагування та обговорення тем житомирською аудиторією ми виокремили ТОП-новини за тиждень.

ТОП-1. У мера Житомира з’явився новий радник з питань публічності та запобігання корупції

Житомирський міський голова Сергій Сухомлин призначив на посаду радника з питань корупції Сергія Яцика.

Відео дня

Розпорядження «Про призначення радником Житомирського міського голови з питань публічності, підзвітності та запобігання корупції на громадських засадах Яцика С.П.» мер Житомира підписав 14 березня. Житомиряни активно коментують новину у соцмережах.

«Призначити людину, яка пов’язла в корупції разом з дружиною і з кумою, – ганьба такому меру», – пише Олена Троянова.

«У кого претензії до нового радника, пишіть заяву. А так просто звинувачувать людину не варто. Може, він найкращий, може, патріот нашого Житомира, нехай спокійно працює. А далі все проясниться», – коментує Віра Боб.

«Количество советников и бюро по борьбе с коррупцией увеличивается в прямой пропорциональности с коррупцией», – пише Максим Горан.

«Яцик – порядна людина, вітаю», – коментує Вікторія Дубовик.

ТОП-2. На набережній у житомирському парку ріжуть дерева, розчищають чагарники та розбирають доріжки і сходи

З приходом весни у житомирському парку розпочали роботи з капітального ремонту та благоустрою території набережної річки Тетерів. Житомиряни активно долучаються до коментування події.

«Ці дерева і чагарники – культурна спадщина міста!!! Як так можна?!! Тотальна зрада, аж сльози течуть!» – пише Максим Гордійчук.

«Не каждый может к набережной спуститься и потом подняться, особенно пожилой человек! Если б фуникулер был или, как в советские времена, ходил бы трамвай от площади к набережной (маршрут №2), тогда другое дело», – коментує Констянтин Прохоров.

«Надеюсь, очистят смотровую площадку, что в левой половине парка (относительно моста)», – дописує Олег Дмітрієв.

«Це буде комедія, коли прийде нова влада і все залишиться лише руїнами та мріями житомирян! Навіщо ви перед виборами беретесь взагалі за що-небудь? Не смішіть народ!» – обурено пише Кирило Матвієвський.

ТОП-З. У житомирській гімназії дегустували страви з нового збірника рецептів для шкільних їдалень

У житомирській гімназії №3 відбулося перше регіональне зібрання, присвячене програмі «Нове шкільне харчування».

У рамках цього заходу команда проекту презентувала «Збірник рецептів страв для харчування дітей шкільного віку в навчальних та оздоровчих закладах», а також план впровадження нової шкільної культури харчування у шкільні їдальні.

«Скільки можна експериментувати над житомирськими учнями? Розробіть їм домашнє меню, закуповуйте свіжі продукти у перевірених постачальників, і все – діти будуть ситими та здоровими!» – коментує Оксана Богуслав.

«Цікаві ідеї для подачі, але інгредієнти все одно залишаються совковими! Не бачу різниці між тим, що було тоді і тепер. Все схоже на виставу для бідних», – пише Олена Голень.

«Це добре, що дбають про учнів, я для своєї дитини теж пробую робити цікаву подачу тих продуктів, які не хоче навіть пробувати й куштувати. Якщо буде реальним так все, то я думаю, діти отримуватимуть повноцінний раціон вітамінів», – зазначає Маргарита Добровольська.

ТОП-4. Житомиряни обурені якістю та кольором води після ремонтних робіт місцевим водоканалом

КП «Житомирводоканал» отримав безліч звернень від містян відносно рудої води в кранах після аварійно-відновлювальних робіт на водопровідній мережі. Житомиряни висловлюють своє обурення і у мережі інтернет.

А хто нам буде відшкодовувати за забруднення колонок, пральних машин? Бридко такою водою навіть руки мити, водоканал, умийте свої пики такою водою», – коментує Ірина Ткачук.

«Водоканал має зробити перерахунок, так як споживачі платять за питну воду, а не за промивання труб!!» – обурено пише Леся Шнайдер.

«Вже набридла якість води, якою страшно мити руки! Про що ви думаєте та чим керуєтесь? Як взагалі можна так знущатись, подавати таку воду, а потім ще й шукати собі оправдовування», – коментує Марина Соловій.

«Мабуть, потрібно перетерпіти ці незручності, адже обіцяють після ремонту усього водогону якісну воду. Дайте людям шанс зробити все до кінця. А потім вже будемо давати оцінку роботі», – пропонує Юлія Свінціцька.

Ми і надалі слідкуватимемо за подіями, які стали знаковими та важливими для житомирян.

Анастасія Ліберман

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій Від читача 18:18 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище 10:20 У Житомирі проходить кінофорум спілки молодих кінокритиків України 10:00 Замість біткоїнів - спустошення гаманця: у Бердичеві поліцейські розслідують шахрайство 09:42 Понад тисячу осіб склали втрати росіян за добу 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 25 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 25 квітня: все про цей день, яке свято, іменини і погода у Житомирі 17:53 Як держава планує залучити фахівців з інвалідністю до ринку праці? 17:50 Чи загрожує Житомирщині підтоплення? Розповідають гідрологи 17:00 єЧерга для автобусів: на пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону 16:40 Якщо про депутатів, то тут – дисципліна, а якщо про громадськість, то тут… 16:20 У Станишівській громаді зупинили нетверезу водійку: вона запропонувала патрульним хабар 10 тисяч photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up