Ферма «Бандерівські печериці» запрошує на роботу жителів Чуднівщині

Ферма «Бандерівські печериці» запрошує на роботу жителів Чуднівщині

У квітні у передмісті Чуднова розпочала роботу ферма з вирощування екологічно чистих грибів під назвою «Бандерівські печериці».

Як повідомив Житомирський обласний центр зайнятості, подружжя Лариса і Василь Наумчуки, які організували бізнес, планують забезпечити роботою близько 20 жителів краю. Для добору працівників вони вирішили скористатись послугами служби зайнятості.

Днями у Чуднівське управління Житомирської філії Житомирського ОЦЗ відбувся мініярмарок вакансій, де роботодавці презентували нові вакансії 30 безробітним. Роботою, де потрібно зрізати й сортувати печериці відповідно до їх розміру та якості, зацікавились шестеро присутніх. Їх запросили безпосередньо на виробництво для ознайомлення з умовами праці та вирішення питання подальшого працевлаштування.

Жителів Чуднівщини, які також розглядають перспективи зайнятості у «Бандерівських печерицях», запрошують звертатись до служби зайнятості за адресою вул. Житомирська, 14а, тел. 0(4139) 233-16.

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (2)
  • Ольга Палий

    Залежить все скільки камер є.Це дуже тяжка робота.Він росте постійно.20 чоловік цемало.Ти не вспів до кінця пройти як дивишся вперед вони вже дозріли.А коли витянуті  то вони дуже легкі
  • Володимир Клименко

    А чим відрізняються Бендерівські печериці від звичайних ?

keyboard_arrow_up