Два райони на Житомирщині отримали постійних очільників районних військових адміністрацій

Два райони на Житомирщині отримали постійних очільників районних військових адміністрацій

Два райони Житомирщини - Житомирський та Новоград-Волинський  отримали постійних очільників районних військових адміністрацій. В умовах воєнного часу на них покладається підвищена відповідальність одночасно і за розвиток районів, і за захист наших громадян та територіальної цілісності нашої незалежної Держави - повідомив голова Житомирської ОВА Віталій Бунечко. 

"Олександр Хомич та Іван Туровський вже пройшли випробування воєнним часом і в найскладніші часи проявили себе справжніми патріотами та ефективними керівниками. Тому одразу ж перейшли до нагальних завдань, які стоять перед керівниками районів, найважливішими з яких є допомога Збройним силам України, розв’язання проблем аграріїв й малих фермерів, успішне завершення посівної та допомога бізнесу у вирішенні питань з відновлення бізнесу.

Головним завданням, яке сьогодні ставить Президент перед усіма органами влади є захист нашої держави. Ми – громада, бізнес та влада, спільними зусиллями повинні надати максимальну допомогу армії, підтримати хлопців які захищають Україну, та водночас підтримувати нашу економіку, яка повинна працювати одночасно і на благо громадян і на зміцнення армії.

Сподіваюся, що наполеглива праця новоназначених керівників стане джерелом успіхів не тільки їх особистого професійного зросту, а й розвитку Поліського краю. Бажаю приймати виважені та мудрі рішення. Сил Вам для нових звершень та реалізації задумів. Нехай Ваші плани з розбудови району скоріше стають реальністю, а колеги Вас у цьому підтримають. Впевнено можете розраховувати і на підтримку області, бо разом легше розв'язувати проблеми й наводити лад", - зазначив Віталій Бунечко. 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up