"Драйвовий Житомир" запрошує на тиждень репортажної фотографії

"Драйвовий Житомир" запрошує на тиждень репортажної фотографії
Впродовж цього тижня на всіх фотолюбителів, фотоаматорів і журналістів (як вже працюючих, так і майбутніх) чекає справжній тиждень репортажного фото від проекту "Драйвовий Житомир".

Протягом всього тижня, починаючи з понеділка 19 вересня і закінчуючи п'ятницею 23 вересня, в бізнес-центрі "Імперіаль" відбуватимуться творчі зустрічі з житомирськими фотографими і журналістами і невеличкі майсте-класи від них для всіх бажаючих. Основна тематика - репортажна фотографія у всіх її проявах.

Звісно, організатори не ставлять замету навчити когось фотографувати. Подібні зустрічі - це можливість знайти однодумців, дізнатись більше про репортажну фотографію і фотографію взагалі, отримати нові знання, навички і поспілкуватись із фахівцями своєї справи в нашому місті.

Майстер-класи проводитимуться в рамках фотовиставки "Драйвовий Житомир", яка минулого тижня відкрилась в Житомирі в арт-галереї "Акрополь".

Відео дня
>Пропонуємо орієнтовний розклад зустрічей:

Понеділок, 19 вересня - Вячеслав Немировський розпочне серію невеликим вступом у репортажну фотографію

Вівторок, 20 вересня - Вячеслав Майборода розповість про тревел-фотографію і свої мандри, а також презентує новий фільм про свої подорожі.

Середа, 21 вересня - Вадим Павлюк, редактор газети "20 хвилин" розповість про особливості репортажної фотографії для друкованих видань, а також проведе невеликий юридичний лікбез на тему "що і коли можна фотографувати".

Четвер, 22 вересня - Олександр Колесний - майстер-клас на тему "як перестати клацати і почати фотографувати" і розповість про особливості армійського репортажа

П'ятниця, 23 вересня - Леонід Шевчук розповість про особливості столичної фотожурналістики і поділиться своїм досвідом роботи фотокора на київські видання.

Початок - щодня о 18.00

Вхід вільний.

 

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up