«Дорого-багато»: які коштовні речі житомиряни продають в інтернеті

«Дорого-багато»: які коштовні речі житомиряни продають в інтернеті

Часто житомиряни не поспішають позбутися речей, якими не користуються. Вигідніше ж продати та отримати вигоду з непотрібної речі, з іншого боку – для когось ця річ може виявитися корисною.

Цього тижня журналісти газети «20 хвилин» переглянули один із найпопулярніших українських сайтів з публікації безкоштовних оголошень для того, аби з’ясувати, які незвичайні речі з коштовних металів продають житомиряни.

Пропонуємо цікаві речі із золота, які можна придбати у Житомирі.

  • Вдала інвестиція

Відео дня

На фото золотий перстень, який нагадує каблучку з фільму «Володар перснів». Уявляю картину, як власник цієї прикраси такий в образі троля: «Моє золотце».

Автор оголошення пише, що перстень містить 14 г золота і дорогоцінний камінь берил. «Добротный, толстый перстень, хорошее вложение денег», – написав автор оголошення Микола.

Про вклад грошей доречно зауважено, адже часто кошти вкладають не у валюту, а саме в золото. Недарма золото вже багато сотень років вважається надійним і високоліквідним активом. Його запаси у світі обмежені, а видобуток вимагає чималих фінансових затрат, тому, за прогнозами аналітиків, цінність золота тільки зростатиме.

Ціна такої інвестиції – 20 000 грн.

  • Унікальна та універсальна річ

Чомусь мене завжди дивував такий подарунок, як статуетка. Одна із тих безглуздих речей, які часто дарують на свята. Це виключно моя суб’єктивна думка, бо, як на мене, статуетки лише займають місце і постійно припадають шаром пилу. Яку роль вони мають виконувати, крім естетичної?

На фото видно, що такою статуеткою і цвях прибити можна буде, і горіхи колоти, тобто річ функціональна.

Авторка оголошення пише, що статуетка з топазу в 500 карат, хрест виконаний із рожевого золота з 12 натуральними рубінами вагою в 1 карат і натуральним жовтим цитрином у 8 карат. Робота унікальна, бо виконана на замовлення в єдиному екземплярі.

І добавити нічого, крім ціни, – 19 000 грн.

  • Тарілка для фруктів

Із цієї тарілки для фруктів і їсти не хочеться, щоб ненароком її не пошкодити. Це дуже дорога, антикварна і золота таріль відомого бренду Meissen. Виготовлена з кобальту та золота, її розмір – 23 см.

Коли я писала, що вона дуже дорога, я не перебільшила, бо доклавши пару тисяч, можна було б придбати статуетку або й золотий перстень, описані вище. Ціна тарілки для фруктів – 15 000 грн.

  • Креативний подарунок

Якщо ви не можете собі дозволити перераховані вище коштовні речі, а подарувати золото близькій людині хочеться, є досить креативний та бюджетний варіант – комп’ютерна плата з процесорами. Не дивуйтесь, я нічого не наплутала. Такі плати виготовляють з використанням справжнього золота. Материнська плата містить золото практично у всіх елементах, починаючи від роз'ємів, сокетів процесора, слотів оперативної пам'яті і закінчуючи портами та перемичками.

Інша вже річ, що золота там не так і багато, у кращому разі – пара-трійка сотень міліграм, які ще потрібно витягти.

Автор оголошення Володимир продає таку «золоту» плату за 400 грн.

Марія Кравчук

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (1)
  • vittallek

    Тимчасові події які стосуються додаткового заробітку та доходів - це не стосуються всіх, тому що багато людей хочуть досягти певних результатів у багатьох місцях. Вони можуть робити певні успіхи у додатковій справі як підприємницька діяльність на ось таких засобах як https://optzakupka.com.ua/catalog/domashniy_tekstil/podushki/ домашні речі...

keyboard_arrow_up