«Дорога життя»: прогулянка містом для житомирянки закінчилась гіпсом

«Дорога життя»: прогулянка містом для житомирянки закінчилась гіпсом

Сотні містян щодня ризикують переламати собі кінцівки просто прогулюючись вулицею. І не через те, що неуважні, а через ситуацію з тротуарами міста.

Прогулянка по давно знайомих місцях для житомирянки Олени, матусі в декреті, закінчилась тріщиною в коліні. Інцидент стався біля Ботанічного саду на вул. Корольова.

«Я маю двох маленьких дітей. Найменшій – 10 місяців. Дитина не хотіла сидіти у візочку, я її взяла на руки. По дорозі є люк, який просів, а збоку – бетон. Там взагалі не зрозуміло, що мали робити з тим бетоном, він потріскався і лежить шматками. Я вступила біля люку в яму ногою і впала на коліна. Добре, що дитині нічого, бо я не впала повністю на землю», – розповідає журналістам «20 хвилин» житомирянка Олена.

Жінка додала, що тротуарна доріжка, на якій вона отримала травму, веде до комунікацій міста: ринку, пошти та ін. Житомирянка переконує, що цим шляхом прогулюються пішки усі матусі околиці, і це просто неприпустимо, аби він був у такому жахливому стані.

Відео дня

«Скільки ми живемо в цьому районі, тротуар тут ніколи не ремонтували. В минулому році зробили дорогу навпроти і підлатали дорогу там, де трамвай, і все. А на цій стороні нічого і не робили. Вийшла на прогулянку з дітьми. А в результаті отримала травму», – бідкається жінка.

Начальник управління комунального господаства Олександр Марцун у коментарі щодо інциденту журналістам «20 хвилин» запевнив, що «ремонт тротуару буде виконуватись разом з поточним ремонтом прилеглих вулиць, тому як тільки комунальники запланують там роботи, відразу охоплять й тротуари».

Олександр Марцун, повертаючись до ситуації Олени, додав, що на сьогодні дійсно є проблеми з люками міста, адже деякі з них належать «Укртелекому» – компанії, яка на межі банкрутсва, тому люки, які вони обслуговують, з- анедбані та тривалий строк стоять відкритими.

«Ми на проблеми з люками, які обслуговують інженерні мережі комунального підприємства, завжди реагуємо. Звісно, не все ідеально, але в більшості випадків все під контролем. Найбільша проблема з приватником «Укртелекомом» – вони на стадії банкрутства, і їхні люки стоять відкриті по місяцю-півтора. Ми не можемо обслуговувати їхні люки, адже на них не виділяють бюджетні кошти, тому що це приватна власність», – пояснив Олександр Марцун.

Тим часом постраждала житомирянка Олена налаштована рішуче та переконана, що влада має її почути.

«Хочеться дійти до кінця, і якщо для себе не доб’юся справедливості, то хоча б ремонту тротуарної дороги. Бо не місто, а чорт зна що: ні для інвалідів, ні для мам з візками не пристосоване. Діло не в грошах, а у ставленні до нас», – каже Олена.

Як вирішиться ситуація – читайте згодом на сайті та на шпальтах «20 хвилин».

Анастасія Ліберман

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (1)
  • Elena Sapiton

    Слів бракує!!!! Злість!!!! Одні не пристойні слова в голові моїй!!!! Ось сьогоднішнє фото горе люка через який я зламала ногу!!!!тепер він зовсім без люка!!!! З гілочкою каштана в середині!!! Це нормально??? Де влада??? Де комунальники??? Шановні !!!! Обіцянки цяцянки?!!!!???? Де укртелеком???де дорога!????де люк!!!???ви сидите по тим кабінетам і штани протираєте!!!!нафіг ви кому потрібні!!!! Я вже 4 тижні в гіпсу і анічогісінько не зробилось!!!! Мій стан незадовільний,з'явився отік. Я місяць не можу нормально нічого робити я не можу водити старшу доньку до садочка в якої 25 числа випуск,я не можу нормально прибрати в дома,я не можу нормально помитися!,я не можу вийти в парк показати свята і виставки хоч щось дітям,я не можу вийти на прогулянку з візком з молодшою донькою,я не можу вийти в магазин ...проживіть хоч пару днів як я!!!!..ой шановна влада мої нерви вичерпані!!!! Це межа!;!! І так до якого юриста я маю звернутися по данних питаннях 1) дорога і люк! 2) компенсація мені як потерпілій. #безпредел #горевлада #дороги
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая 10:20 Допоможемо молодій дівчині зібрати кошти на акумулятори для електровізка! 10:00 Поки овручанин спав, сусід винес з його будинку побутову техніку та інші речі photo_camera Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 09:40 Втрати ворога: 9 танків, 21 артсистема і 870 осіб ліквідовано минулої доби 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 19 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:01 19 квітня: все про цей день, яке церковне свято, що не можна робити і погода у Житомирі 17:50 Підтвердження статусу критично важливого для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період 17:30 100-річний ювілей відзначив житомирянин Віктор Іванович Поліщук 17:00 Сьогодні з 18 до 22 години для бізнесу та промисловості діятимуть обмеження споживання електроенергії 16:41 Підвішені закони: чому Зеленський затягує із підписанням ініціатив? 16:18 Житомирський обласний центр крові має потребу в донорській крові з негативним резус-фактором 16:00 Незаконна реєстрація права оренди на 170 земельних ділянок – на Житомирщині держреєстратора підозрюють у службовій недбалості 15:40 На Михайлівський проводяться роботи з підготовки фонтанів до роботи. ФОТО photo_camera 15:22 Задушив приятеля, а тіло підкинув сусідам – жителя Звягеля ув’язнили на 9 років 15:00 Атмосферні фронти покинуть Україну, температура почне підвищуватися 14:40 Мобілізація за несплату аліментів: як це працюватиме 14:20 Історикам та краєзнавцям представили бачення концепції розвитку парку «Замкова гора» 14:00 “Доступні ліки”: отримуйте життєво необхідні ліки безоплатно або з частковою доплатою
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up