До уваги житомирян: довідка про реєстрацію місця проживання втратила свою чинність!

До уваги житомирян: довідка про реєстрацію місця проживання втратила свою чинність!

Довідка про реєстрацію місця проживання більше не актуальна, вона втратила свою чинність. Відтепер потрібен витяг про місце проживання, який можна отримати у застосунку "Дія"

«Витяг можна отримати і у Прозорому офісі, після внесення усіх даних працівниками офісу. Так як термін дії витягу 1 день, функція його отримання у застосунку "Дія" стала дуже зручною, адже люди мають свої електронні ключі, усі данні внесені в реєстр. Ми це перевіряємо, коли надходить електронна реєстрація», — пояснила Ірина Ярош, начальниця управління ведення реєстру територіальної громади міської ради.

Для того, щоб згенерувати витяг, потрібно зайти у застосунок «Дія» та натиснути «Послуги», обрати пункт «Довідки та витяги» — «Витяг про місце проживання» та натиснути «Замовити витяг».

Заяву буде опрацьовано протягом декількох хвилин, і, якщо інформація про людину міститься у реєстрі — витяг буде сформовано. Крім того, є можливість завантажити витяг на телефон у PDF-форматі впродовж 24 годин. Батьки можуть замовити у застосунку витяг про місце проживання своїх дітей, підтягнувши свідоцтво про народження дитини у «Дію».

Відео дня

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up