Дмитро Ткачук прокоментував, чому не написав заяву на звільнення

Дмитро Ткачук прокоментував, чому не написав заяву на звільнення

На сесії Житомирської міської ради 17 вересня міський голова Сергій Сухомлин заявив, що чекає заяви на звільнення від свого заступника Дмитра Ткачука та начальника управління транспорту міськради Константина Підпокровного:

«Я чекаю заяви на звільнення від вас двох».

Після зробленої заяви начальник управління транспорту написав заяву на звільнення, а ось заступник мера Дмитро Ткачук – ні. Журналісти редакції «20 хвилин» вирішили дізнатися у заступника міського голови, чому він не написав заяву на звільнення:

«До мене особисто не було ніяких заяв. Міський голова сказав: «Чекаю заяву на звільнення від вас двох», кого «двох», я не знаю, хто другий. Зі мною це питання ніхто не обговорював. Якби до мене підійшли і була мова за звільнення, я б це обговорив, я готовий вирішувати ці питання, а так, до мене таких заяв не було», - прокоментував заступник мера Дмитро Ткачук.

Відео дня
div>
 
 
 
 
ОтветитьПереслать
 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
12:20 Вбив сусіда і закопав на своєму городі – жителя Бердичівського району засудили до 14 років позбавлення волі 12:00 Дворічний хлопчик постраждав під час ДТП на вулиці Покровській у Житомирі photo_camera 11:39 У цей вечір розквітнуть жоржини. Співачка Наталія Бучинська презентує нову концертну програму у Житомирі (Новини компаній) play_circle_filled photo_camera 11:19 Подружжя з Житомира організувало злочинну схему продажу гуманітарних автомобілів для ЗСУ photo_camera Від читача 11:37 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 11:10 Мистецтво розмови: як володіти англійською мовою впевнено та природно після курсів (Новини компаній) 11:01 У Народицькій ТГ виявлено самовільну порубку 11-ти дерев вільхи 10:40 Віталій Бунечко: Дякую усім, хто боронить нашу країну та унеможливлює просування окупантів photo_camera 10:21 Відкрито реєстрацію на весняну сесію Школи місцевого самоврядування 10:00 Житомир попрощався з двома Захисниками - "на щиті" повернулися Сергій Гончарук і Андрій Горобець 09:39 Ще 840 окупантів знищені на українській землі 09:21 Оперативна інформація станом на 06.00 19 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 19 березня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі 17:57 У житомирському ліцеї створили унікальну платформу навчання на уроках захисту України 17:28 Ірина Верещук подякувала Житомирщині за прийом евакуйованих українців із Донбасу 17:00 У лікувальних закладах Житомира потрібні донори крові 1-, 4- 16:40 Житомирян запрошують на вечір поезії "Балансування" 16:20 Підтримай акцію “Lots of Socks” та допоможи родинам, де є сонячні дітки 16:00 У Тетерівській громаді виявили сховок зі зброєю photo_camera 15:47 Який циркуляційний насос придбати? (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up