Чотири жінки вирушать в Антарктиду керувати найвіддаленішою поштою і рахувати пінгвінів

Чотири жінки вирушать в Антарктиду керувати найвіддаленішою поштою і рахувати пінгвінів

Жінки проведуть на станції Порт-Локрой на острові Гуд'є п'ять місяців.

Чотири жінки були обрані для управління одним з найхолодніших і найвіддаленіших поштових відділень у світі, розташованим на станції Порт-Локрой на острові Гудьє в Антарктиді.

Також в їхні обов'язки входитиме підрахунок папуанських пінгвінів, що живуть на острові. та управління найвіддаленішим у світі музеєм, повідомляє Sky News.

Команда протягом п'яти місяців буде жити при мінусових температурах і майже постійному денному світлі в відданому регіоні, де навіть немає водопроводу або туалету зі змивом.

Відео дня

Зокрема, вчена Люсі Бруццоне буде керівником бази, координуючи дії команди і відвідування острова кораблями. Раніше вона вже мала досвід роботи на норвезькому архіпелазі Шпіцберген у складі арктичної експедиції.

Геолог Клер Баллантайн на острові паралельно буде працювати поштмейстером, вручну обробляючи близько 80 тисяч листівок, які щорічно відправляються через сайт музею в більш ніж 100 країн.

За підрахунок пінгвінів відповідатиме біолог Майрі Хілтон, а Наталі Корбетт, яка понад десять років пропрацювала в роздрібній торгівлі, візьме на себе управління сувенірним магазином. Заради цієї поїздки вона навіть відмовилася від медового місяця зі своїм новоспеченим чоловіком.

Протягом перших 10 тижнів роботи на острові разом з командою також буде працювати постійна співробітниця UKAHT Вікі Інгліс, для якої це вже не перша експедиція в Порт-Локрой.

За матеріалами УНІАН

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up