Чоловіка, якого розшукували у Новограді-Волинському, знайшли мертвим у річці. Подробиці

Чоловіка, якого розшукували у Новограді-Волинському, знайшли мертвим у річці. Подробиці

21 січня у м. Новоград-Волинський рятувальники та працівники Новоград-Волинської міської комунальної рятувальної станції на воді підняли з річки Случ тіло загиблого чоловіка. Про це повідомляє ГУ ДСНС України в Житомирській області. 

Нагадаємо, кілька днів тому чоловік пішов рибалити. Коли він перестав відповідати на звінки, родичі повідомили до поліції. Почалися пошуки, до яких долучилися також рятувальники, водолази та місцеві волонтери.

"Бійці ДСНС за допомогою бензопили прорізали на річці ополонки для занурення водолазів. Окремими місцями глибина водойми сягає близько 5 м. В результаті підводних пошуків водолази відшукали тіло потопельника на дні водойми. Рятувальники спільно з водолазами доправили загиблого до берега та передали спеціалістам, які проводитимуть експертизу для встановлення остаточних обставин надзвичайної події", - повідомили в ГУ ДСНС в Житомирській області. 

Рятувальники Житомирщини закликають населення утриматися від виходу на кригу. Особливо застерігаємо наразі рибалок. Любителям зимової риболовлі потрібно знати, що не можна пробивати поруч багато ополонок  та збиратися великими групами в одному місці. Небезпечно ловити рибу біля вимоїн. Коже

Відео дня

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up