Часові обмеження у маршрутках – незаконні

Часові обмеження у маршрутках – незаконні

Виконавчий комітет у черговий раз із порушенням законів та регламенту прийняв незаконне рішення.

В п’ятницю 13-го виконавчий комітет вніс зміни у своє ж рішення щодо збільшення вартості проїзду у маршрутках до 5 грн. Зміни стосувалися зменшення вартості проїзду до 4 грн та запровадження часових обмежень для користування пільговим проїздом для певних категорій громадян. Таке рішення виконавчого комітету порушує Конституцію України та Закони України. Міські чиновники не мали ані права, ані повноважень приймати рішення, яке обмежує права людей.

Результатом рішення виконкому стало те, що одні категорії громадян мають часові обмеження, а інші їх не мають – це пряме порушення Конституції. Адже кожен громадянин, також і той, хто має пільги, має однакові права. Обмеження у часі з перевезення пільгових категорій громадян є дискримінаційним та порушує права людей.

Разом з небайдужими житомирянами скористався конституційним правом звернутися до суду, щоб захистити права людей та оскаржити рішення виконавчого комітету в частині запровадження часових обмежень пільгового проїзду у маршрутках.

Відео дня

Сподіваюся, що суд стане на захист людей та Закону, а не чиновників!

Перевізники постійно порушують закони та рішення виконавчого комітету щодо перевезення пасажирів, і за це вони мають також нести відповідальність. Але, в той же час, перекладання на перевізника усіх витрат щодо компенсації коштом власного прибутку пільгового перевезення вважаю неправильним. Такий підхід міських чиновників жодним чином не покращує якість пасажирських перевезень у місті, а навпаки – створює конфлікт між пасажирами та перевізниками.

Міські чиновники мають негайно вирішити ситуацію, яка склалася у громадському транспорті міста та припинити звинувачувати опонентів у всіх бідах.

Пільговики не мають ставати заручниками цієї ситуації й бути «жертвами» свавілля перевізників і чиновників!

Микола Череднік

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (1)
  • Віктор Зелінський

    У ситуації, що склалась крапку повинен поставити суд і  його рішенням потрібно керуватися, але ж для перевізників і суд не Закон, вони беспредєльщики.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up