Безпечні вибори: рятувальники Житомирщини контролюють протипожежну безпеку об’єктів, задіяних до виборів

Безпечні вибори: рятувальники Житомирщини контролюють протипожежну безпеку об’єктів, задіяних до виборів

В області тривають обстеження об’єктів, задіяних до місцевих виборів, які відбудуться 25 жовтня 2020 року.

Безпосередньо виборчі дільниці фахівці ДСНС не перевіряють, а обстежують об’єкти на яких вони розташовані – наприклад, школи, дитсадки, будинки культури тощо, - повідомляє У ДСНС України у Житомирській області.

Так, фахівці Коростенського міськрайонного відділу перевірили  одне із  приміщень  КУ «Коростенський геріатричний пансіонат для ветеранів війни та праці», де буде розміщено виборчу дільницю.

Відео дня

Під час перевірок надзвичайники звернули увагу на стан утримання евакуаційних виходів, справність обладнання протипожежного водопостачання, наявність первинних засобів пожежогасіння та відповідної документації (плани пожежогасіння, відомості про проведення інструктажів з особами, задіяними у виборчому процесі, тощо).

Також фахівці ДСНС наголосили керівнику об’єкту, що кабіни для голосування необхідно розміщувати таким чином, щоб вони не перешкоджали вільній евакуації виборців у разі виникнення пожежі. Всі евакуаційні виходи під час проведення виборів повинні бути відчиненими. У приміщенні дільниці забороняється зберігати вибухонебезпечні речовини, горючі матеріали, відходи, захаращувати шляхи евакуації та засоби пожежогасіння. Неприпустимо також користуватися побутовими електронагрівальними приладами з відкритим нагрівальним елементом, використовувати відкритий вогонь та курити у приміщеннях, де проходять вибори.

Наостанок рятувальники нагадали співробітникам перевіреного закладу правила користування первинними засобами пожежогасіння та порядок дій у разі виникнення надзвичайних подій і вручили тематичні листівки попереджувального характеру.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
09:41 Втрати росіян: мінус 5 танків, 29 артсистем і 800 осіб 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 23 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 23 квітня: все про цей день, свята, традиції і погода у Житомирі 17:52 У Житомирі та області потрібні донори крові всіх груп з негативним резус-фактором Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 17:32 Оновлено штрафи за неявку до ТЦК 17:00 Помірно тепло і з дощами: погода найближчих днів 16:37 Бердичівлянин віддав шахраям більше пів мільйона гривень за неіснуюче авто 16:20 Гуманітарний Хаб "Житомир" передав Сумщині 4 тонни необхідних медикаментів загальною вартістю 12 мільйонів грн photo_camera 16:00 Двох загиблих Героїв-житомирян провели в останню путь 15:41 У прикордонні Житомирської області не планують обмежувати перебування чоловіків призовного віку 15:23 У Житомирській області 10 закладів охорони здоров’я надають медичну допомогу при гострому мозковому інсульті 15:00 Житомирська громада передала військовим дрони Mavic 3 Pro та засіб РЕБ 14:40 Почуйте рятувальників – не паліть суху траву! 14:20 Житомирщина - у трійці областей з найбільшою кількістю земельних ділянок, набутих юридичними особами 14:00 У Житомирі відбувся відкритий Чемпіонат Житомирської області з баскетболу серед дівчат photo_camera 12:40 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі залучалися для надання допомоги населенню та службам photo_camera 12:20 Дощове і неспекотне: синоптик розповіла, яким буде цьогорічне літо 12:00 Вночі у Житомирі виявили літню пані, яка загубилася 11:40 5 аргументів про необхідність щеплення від кашлюку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up