Бердичівський район втратив ще трьох Героїв - Сергія Андруховича, Віталія Паламарчука і Олександра Цівінського

Бердичівський район втратив ще трьох Героїв - Сергія Андруховича, Віталія Паламарчука і Олександра Цівінського

У важких та запеклих боях ми втрачаємо наших захисників, які віддають свої життя за Україну. У Бердичівській районній військовій адміністрації сьогодні повідомили про загибель трьох воїнів. 

Андрухович Сергій Леонідович, 1973 року народження, солдат, водій такелажного взводу 1-го гаубичного самохідного батальйону, був призваний по мобілізації Бердичівським РТЦК та СП, героїчно загинув 17.05.2022 року в населеному пункті Десна у результаті ракетного обстрілу.

Як зазначили у Бердичівській міській раді, у районі Бахмута дав останній бій рашистам Віталій Паламарчук. Наш земляк проходив службу у в/ч 4044 – був стрільцем-снайпером. Із початком широкомасштабної агресії чоловік не раз приходив до військових фахівців в якості добровольця. У відповідь чув, мовляв, настане твій час – дамо знати. Зрештою, час настав, і Віталій Паламарчук як захисник України виявив стійкість, мужність, відвагу. 22 травня він геройськи загинув…

Відео дня

Цівінський Олександр Віталійович, 1986 року народження, проходив військову службу як стрілець-снайпер 3 взводу 2 роти 3 батальйону спеціального призначення військової частини А4044. Загинув 22 травня 2022 року, знаходячись на бойовій позиції поблизу н.п. Клинове Бахмутського району Донецької області. В результаті ворожого танкового обстрілу отримав осколкові поранення голови, несумісні з життям.

Вічна пам`ять Героям! Ми ніколи не забудемо про ваш подвиг!

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (26)
  • Людмила Василець

    Вічна пам'ять. Герої не вмирають. Співчуття рідним.
  • Людмила Раковська

    Героям слава !!!!😥😥😥
  • Инна Николаевна

    Царство небесне та вічний спочинок Героям
  • Сніжана Приймак

    Вічна пам'ять Героям!

keyboard_arrow_up