Бердичівських ув’язнених перевозитимуть новим автомобілем

Безпечний та сучасний транспортний засіб для перевезення ув’язнених змінить морально та фізично застарілий «ГАЗ», що використовувався раніше Бердичівським відділом поліції.

27 березня під час відкриття поліцейської станції у смт. Гришківцях начальник ГУНП Житомирщини В’ячеслав Печененко передав ключі від  спецавтомобіля «FORD» очільниці Бердичівського відділу поліції Ользі Зінченко, - інформує відділ комунікації поліції Житомирської області.

- Ми забезпечуємо доставку затриманих та обвинувачених із слідчого ізолятора у м. Житомирі  на судові засідання у районах нашого куща, а це: Андрушівський, Бердичівський, Любарський, Ружинський та Чуднівський райони, - розповіла начальник Бердичівського відділу поліції Ольга Зінченко. – Територія досить велика і  відстані значні, особливо враховуючи стан доріг.

Відео дня

Відтепер для виконання функцій правосуддя поліцейські використовуватимуть спецавтомобіль «FORD» з можливістю одночасного перевезення 9 затриманих осіб. Транспорт обладнаний засобами відеоспостереження та сигнального сповіщення, а також поліпшеними умовами як для конвоїрів, так і для затриманих. Наприклад, кондиціонер забезпечує належний температурний режим у кожній міні-камері. Особливу увагу розробники приділили питанням безпеки і витримали усі вимоги належного технічного укріплення та оснащення. В кабині авто  встановлена поліцейська радіостанція, відділи для зброї та інших спецзасобів.

Керівник поліції області, передаючи ключі від «FORD», вкотре відзначив важливість належного матеріально-технічного оснащення правоохоронців для ефективного виконання покладених на них функцій у сфері забезпечення публічної безпеки і порядку та протидії злочинності, а також дотримання прав і свобод кожного громадянина.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
09:00 26 квітня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі 17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up