Байдужість, занедбані під’їзди та сміття: у Житомирі люди незадоволені роботою КВЖРЕПу №8

Байдужість, занедбані під’їзди та сміття: у Житомирі люди незадоволені роботою КВЖРЕПу №8

Занедбані під’їзди, сміття навколо будинку і байдужість ПП «КВЖРЕП №8» – усе це відбувається у Житомирі за адресою: Монтана, 5. 

До редакції «20 хвилин» звернувся небайдужий мешканець будинку за зазначеною вище адресою з проханням розібратися, чому ЖЕК не виконує свої обов’язки і замість реальної роботи лише розвішує постери з керівницею КВЖРЕПу №8 Світланою Півоваровою.

«У нас у під’їзді все побите, лежить купа сміття, двері розвалюються. Зверталися до ЖЕКу, але тут нічого не роблять. Я буду збирати людей, щоб не платили за такі послуги, бо нічого не роблять. Проблема не зі сміттям конкретно, а в тому, що наш будинок по вулиці Монтана, 5 – взагалі не обслуговують. Ми роками зверталися – нуль уваги. Ми щомісяця на обслуговування сплачуємо по 60 гривень, і ніхто нічого не робить», – зазначив Михайло, обурений житель з вулиці Монтана, 5.

Відео дня

Ми телефонували у КВЖРЕП № 8, і нам відповіли, що на місці Світлани Півоварової немає. Телефонували на особистий номер керівниці – наші дзвінки скидали та ігнорували два дні. Один раз нам все ж вдалося почути пані Світлану, проте вона зімітувала поганий зв'язок: «Алло, я вас не чую» і поклала слухавку.

У жителів будинку по Монтана, 5 також виникали питання щодо вивозу сміття, і, як нам пояснили у приймальні КВЖРЕПу № 8, за вивіз сміття та сміттєвий майданчик для мешканців Монтана, 5 відповідає ВЖРЕП № 4. Ми зателефонували туди дізнатися, яка наразі ситуація з вивозом сміття: «Ми вивозимо сміття за цією адресою щодня, благоустрій там є. Вони викидають сміття на майданчик, який розташований за адресою: Хлібна, 30. Там встановлено три контейнери». 

З вивезенням сміття хоча б розібралися, контроль за вивозом посилять, а ось чому КВЖРЕП № 8 ігнорує дзвінки – величезне питання. Сподіваємося, після розголосу даної ситуації мешканці нарешті отримають якісний благоустрій будинку.

Анна Сергієнко

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up