Багатодітна мама-поліцейський поповнила свою родину ще 6 дітьми

Багатодітна мама-поліцейський поповнила свою родину ще 6 дітьми

Відтепер на вихованні Світлани Зіляк 13 дітей, які роблять її щасливою!

Очільник міста Житомира Сергій Сухомлин спільно з керівником Управління патрульної поліції в Житомирській області Олександром Гуменюком та начальником Головного управління Національної поліції в Житомирській області В’ячеславом Печененком завітали в гості до патрульної поліцейської Світлани Зіляк.

Про це повідомила Патрульна поліція Житомирської області на своїй сторінці у соцмережі.

"Сьогодні, багатодітна мама приймала гостей у новому будинку, котрий був придбаний за допомогою мерії та соціальних служб міста. Діти, котрі перебуватимуть під вихованням Світлани знайомі їй по роботі, адже вона працює інспектором зі зв’язків з громадськістю в Управлінні патрульної поліції в Житомирській області. Тепер під опікою Світлани перебуватимуть шість нових членів родини", — йдеться у повідомлені.

Відео дня

У свою чергу начальник поліції Житомирської області В'ячеслав Печенеко у своєму facebook додав, що Світлана Зіляк відтепер виховуватиме аж 13 дітей, бо до цього моменту вона вже була мамою 7 хлопчиків та дівчаток:

"Патрульний поліцейський Світлана Зіляк - багатодітна мама, яка виховує 13 дітей (!). Ще донедавна у Світлани їх було семеро, однак, як каже вона сама, «я зрозуміла, що саме у дітях моє щастя». І прийняла рішення про опіку ще над 6 дітьми. Щоправда, четверо старших дівчаток уже навіть мають власні родини і проживають окремо. Сьогодні побував у будинку, де віднині проживатиме ця світла і повна дітей родина."

Дім для такої великої родини придбали завдяки відповідним службам мерії придбаний на кошти міста. Колеги Світлани також розповідають, що будинок обладнали необхідною побутовою технікою та новими меблями.

Ще у будинку може з'явитися міні-спортзал. Такими планами поділився В'ячеслав Печененко:

"Від себе плануємо допомогти з обладнанням спортивної кімнати для хлопчаків, а їх шестеро."

 

 

 

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
15:39 Вихідні принесуть в Україну суху і теплу погоду 15:20 Житель Андрушівської ТГ «заробляв», користуючись підробленим посвідченням водія 15:00 25 квітня рятувальники відкачали близько 400 кубів води з домогосподарств області photo_camera 14:41 У Бердичеві підприємиця організувала підпільний бізнес з продажу цигарок: комерсантці повідомили про підозру photo_camera Від читача 14:27 «Від традицій до сучасності». У Житомирі проведуть великодній майстерклас із розпису писанок 14:39 Видатки бюджету області за 3 місяці склали 3,8 мільярда гривень 14:00 На Житомирщині затримали керівника благодійного фонду, який торгував автомобілями, ввезеними для ЗСУ photo_camera 13:00 Житомир в Instagram: погодний калейдоскоп 12:39 Житомир та Гауда мають намір стати партнерами photo_camera 12:19 Застрелив дружину з ревнощів – жителя Бердичівського району ув’язнили на 7 років і 6 місяців 12:02 Радомишльська громада розповіла колегам як налагоджувати міжнародну співпрацю 11:43 У Житомирському районі знайшли схрон з боєприпасами, в Чуднівському – рушницю та самопал photo_camera 11:20 Розмір шкоди, нанесеної довкіллю КП «Автотранспортне підприємство 0628», яке обслуговує міське сміттєзвалище, становить майже 840 тис. грн 11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину 09:39 Ще 950 окупантів ліквідовані за добу 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 26 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 26 квітня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up