«Автогерої»: головні житомирські порушники за тиждень

«Автогерої»: головні житомирські порушники за тиждень

Гуляючи Житомиром, часто можна спостерігати картину, як авто припарковане не за правилами, водії повертають, не вмикаючи покажчика повороту, виконують розворот, де їм заманеться, або не дотримуються елементарних правил дорожнього руху.

Журналісти «20 хвилин» зібрали з соцмережі Facebook найбільш кричущі випадки порушень правил житомирськими водіями. Місто має знати своїх «героїв».

1.      Власний тротуар

Випадок, що у Житомирі не рідкість: водій автівки припаркувався просто на тротуарі, не даючи можливості пішоходам вільно пройти. А якщо людина на візку? Залишається на свій страх і ризик обходити проїжджою частиною.

Відео дня

«Зато машинам не мешает», – коментує Артем Уляшинский.

«Просто серед нормальних людей є такі, що з віком не набувають розуму, і такі, що з віком втрачають його найшвидше», – написав Viktor Kychuk.

 «А навіщо виходити на проїжджу частину? Отак прямо і йди через машину», – жартує Володимир Кондратюк.

 «Обойти никак? Что за люди стали, лишь бы желчью плескать!» – говорить Александр Гупол.

2. Непішохідна Михайлівська

Автор допису Кот Бармаглот так підписав світлину: «Пішохідна вулиця – ні, не чув про таку! На фото "рагулі звичайні". І це за 10 хв в обідній час».

«Якщо це місцеві або обслуговують підприємства, законодавчо ви їм нічого не зробите, вони нічого не порушили, за умови наявності товарно-транспортної накладної, де вказано адресу на Михайлівський. Єдине – то вага транспортного засобу, треба було викликати поліцію», – зауважив Сергей Сулейко.

 «Когда репортёры были на бусиках, то всех всё устраивало», – Александр Ивашко натякає на приїзд «ТСН» у Житомир.

 «Коли б це були чиїсь "бехи" або щось подібне, тоді так – можна кричати ґвалт. А так, якщо вони доставляють вантаж, то ПДР цього не забороняє....» – пише Константин Ляшук.

 «Люди, йдіть на вулицю Лесі Українки, там, де АТБ, вам набридне фотографувати правопорушників», – зазначила Анна Морозович.

3. У них власні ПДР

Порушення вимог знаку 3.21 «В'їзд заборонено». По всій протяжності вул. Козацької – рух односторонній у напрямку, протилежному руху цього автомобіля.

Зі слів автора фото, авто розвернулося, наздогнало його, водій із пасажиркою поцікавилися метою зйомки, після чого пояснили, що вони тут живуть, тому їм так можна.

Можливо, в мікрорайоні «Чулочки» якісь свої ПДР діють?

«Дуракам закон не писан!» – уточнив Валера Колесник.

 «Так вам же пояснили, що вони там живуть і їм байдуже на всі закони», – говорить Володимир Кондратюк.

 «Есть классная штука, в одну сторону пропускает на малой скорости, а в другую режет шины», – поділився цікавинкою Антон Людвигович.

 «Да, я там тоже встречаю таких периодически, и на Мануильского, как-то лоб в лоб ехал, а я по одностороннему и мне налево», – зазначила Ірина Мангушева.

4. Коли мало місця на парковці

«Глобал», людей з інвалідністю та високим достатком побільшало у місті!» – пише автор фото Sergey Rebets

 «Дати б штраф нормальний, знали б, де правильно паркуватися», – говорить Makc Hromov.

«Как раз таки они инвалиды – но это место для людей с ограниченными возможностями», – зауважив Сергей Гончарук.

«Очередное дно пробито: ни стыда, ни совести – точно что быдло», – пише Людмила Костенко.

«Вы просто завидуете людям с инвалидностью, которые смогли купить Тесла», – зазначив Александр Остапенко.

«А вы хоть одного настоящего инвалида видели там?» – пише Victor Smetansky.

Будемо мати надію, що всім «героям» сьогоднішньої рубрики прийдуть «листи щастя» у вигляді штрафів за неправильно припарковані автомобілі та порушення правил дорожнього руху. А інших водіїв це змотивує навіть не думати про можливість порушити ПДР.

Марія Кравчук

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up