Антикварні меблі, які продають житомиряни в інтернеті

Антикварні меблі, які продають житомиряни в інтернеті

Часто житомиряни не поспішають позбутися речей, якими не користуються. Вигідніше ж продати та отримати зиск з непотрібної речі, з іншого боку – для когось ця річ може виявитися корисною.

Цього тижня журналісти газети «20 хвилин» переглянули один із найпопулярніших українських сайтів з публікації безкоштовних оголошень для того, аби з’ясувати, за якою ціною пропонують придбати у Житомирі антикварні речі.

Ми зібрали старовинні дорогі меблі, які можна придбати у Житомирі.

  • Антикварна вітрина

Відео дня

Антикварна вітрина ручної роботи виготовлена з натурального дерева. Можливо, така ж стоїть у Луврі для експозиції витворів мистецтва античної доби (але це неточно).

 «Дві вітрини, що виготовлялись на замовлення. Ручна робота. Матеріал – натуральне дерево, дуб. Продаються лише комплектом», – пише автор оголошення Андрій.

Ручна робота – це завжди дуже круто, гарно і дорого. Ціна на сайті за дві вітрини – 160 622 грн.

  • Шафа та ліжко з історією

Як на мене, автор оголошення загнув скажену ціну за звичайні старі та непотрібні шафу та ліжко, а для того, щоб якось це виправдати, придумав цікаву історію. Такий собі умілий маркетинговий хід у продажі.

«Все рідне. Меблі реставрації не підлягали. Вишукана різьба збережена в чудовому стані. Ліжко розбірне, також збережена оригінальна підматрацна пружинна конструкція. Шафа не розбирається.

Матеріал – двохсотлітній ліванський кедр, який ще називають деревом царя Соломона, адже саме ця порода використовувалась у будівництві храму Соломона», – пише автор Євгеній.

Меблі з дерева, якому 200 років. Ці знамениті ліванські кедри, які доставлялись морським шляхом фінікійцями. Дивно, що автор не вказав дату виготовлення меблів: 950 – 586 роки до н. е., щоб все збігалось із будівництвом храму Соломона, та не написав, що на ліжку спав сам цар, а у шафі вішав свої штани.

Ціна, яка мене шокувала, але не настільки, як ціна попередньої вітрини, – 135 000 грн.

  • Старовинні диван та крісла

Не найкращим дизайнерським рішенням буде поставити такі меблі у житомирській «хрущовці». Меблі були відреставровані, тому й стан, ніби у нових.

«Диван та два крісла антикварні, підлягали реставрації, стан як у нових. Натуральне дерево та ручне різьблення. Мають дуже гарний вигляд. Привезені з Італії», – зазначає Надія.

Авторка пише, що продає меблі у зв’язку з переїздом, ціну зазначила 64 267 грн.

  • «Радянська» вітрина за 10 тис. грн

Поки ви викидаєте схожі «радянські» меблі на смітник, Тетяна не готова просто так розлучитись із цією «вінтажною» вітриною. Можливо, річ дісталась їй у спадок, або вона в дитинстві зберігала там свої іграшки.

«Продам вітрину, все ціле. Ніжки є, замки робочі. Дуже красива вінтажна річ», – пише авторка.

Авторка пише, що все ціле, проте на фото видно, що у двох місцях немає ручок. Чи це єдиний пункт, де обманула Тетяна? Ще й ціна – 10 000 грн.

Марія Кравчук

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (1)

keyboard_arrow_up