Антикварні, дорогі та непотрібні: які речі продають житомиряни в Інтернеті

Антикварні, дорогі та непотрібні: які речі продають житомиряни в Інтернеті

Бабусин самовар, радянські монети, порцелянова статуетка, яка передається з покоління в покоління: нас оточує безліч старовинних речей, часом красивих, а часом – таких, які зовсім втратили свій первісний вигляд.

Багато житомирян не поспішають позбутися від них, вважаючи все старовинне – мотлохом. Вигідніше ж продати та отримати з непотрібної речі вигоду, та з іншої сторони – для когось ця річ може виявитися життєво необхідною.

Журналісти газети «20 хвилин» переглянули один із найпопулярніших українських сайтів з публікації безплатних оголошень, аби з’ясувати, який же антикваріат продають житомиряни.

Для вас ми зібрали ТОП старовинних речей, які можна придбати у Житомирі.

Відео дня

Антикварне та небезпечне

Автор оголошення Ірина пропонує вам придбати алкоголь для колекціонування. 

“В наявності маю екземпляри 70-90 рр. Все зберігалося в належному стані”, – написала Ірина. 

Для початку варто наголосити, що вживання алкоголю є шкідливим для вашого здоров'я. Тим більше, алкоголю, у якого давним-давно закінчився термін придатності. До прикладу, термін придатності горілки в пляшці вказується на етикетці, у більшості випадків він становить всього 1 рік. На фото також видно вино, його термін придатності може варіюватися в залежності від сорту і виду, однак при дотриманні всіх умов можна зберігати його довгі роки (але очевидно, що не десятиліття).

Ціна зазначена 800 грн, проте не уточнено чи це ціна за пляшку міцного напою чи за усі, що на фото.

Роги сайгака

На думку наступного автора оголошення про продаж прикраси для дому, прикраси для дому - це не вази, статуетки чи картини – роги тварин, ось, що додасть барви у будь-яку сіру та похмуру квартиру. 

Для усіх любителів тварин та представників Грінпіс хочу наголосити, що це роги не вбитої тварини. Тварина скидає свої роги – це абсолютно безболісна процедура, що приносить їй полегшення. 

“Продам роги сайгака, сорок років витримки”, – написав автор.

Тварині – полегшення, а вам – прикраса для дому, хоча й недешева – 3 000 грн.

Вінтажна носова хустинка з ручною вишивкою

Антикварна носова хустка 42*42 см, батист, мереживо, елемент, на якому вишивка гладдю з тоншого батиста, 100% ручна робота. Носова хустка 26*26 см, батист, мереживо, елемент, на якому вишивка хрестиком. 

Ціна більшої – 180 грн, меншої – 150 грн.

Картина від Далі

Репродукція на нашумілу картину всесвітньовідомого Сальвадора Далі. Ясні, зрозумілі і реалістичні деталі в картині зібрані в такому непоясненному поєднанні, що набувають абсолютно незвичайний сенс. Сальвадор Далі, картина “Мед солодше крові”, розмір 100х121 масло. 

Ціна на сайті за картину вказана 70 000 грн, немала сума, з огляду на те, що це репродукція. Авторка допису підкреслює унікальність картини: “Нетипова репродукція написана 20 років тому. Для поціновувачів Далі він буде актуальний завжди”, – наголошує Ольга.

 

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up