70 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, відпочили у Карпатах

70 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, відпочили у Карпатах

Повідомляє Житомирська міська рада.

Омріяну подорож діткам подарував гуманітарний проєкт у межах співпраці «Благодійного фонду «Українська фундація милосердя» та служби (управління) у справах дітей міської ради. У Карпатах (с. Татарів, Івано-Франківська обл.) на дітей чекала справжня казка, сповнена приємних переживань, незабутніх вражень, натхнення та пригод.

Окрім екскурсій, діти брали участь у квестах, майстер-класах, розвагах, іграх, конкурсах ... Також було створено відповідне мовне середовище із сучасним контентом для мовної та соціальної адаптації дітей при спілкуванні із носіями англійської мови.

«В мене дуже класні емоції. Ми побували в динопарку, в Буковелі, в Долині Перців. Ми малювали різні малюнки, виступали.

Відео дня

Ми були там один тиждень. Мені все сподобалось. Найбільше сподобався басейн.

Ми вчили, придумували рухи самі. Ми мали придумати музику, під яку можемо працювати, і залучити інших повторювати за мною і моєю подругою. Це був День України, день різних країн», – ділиться враженнями Аня.

«Мали багато креативних занять: робили поробки, розмальовували камінчики на пам'ять. Зустрічалися з нашими спонсорами. Це американці, вони приїздили до нас, ми спілкувалися. Були дискотеки, тематичні дискотеки, вітали іменинників, купалися в басейні. Діти були повністю задіяні від ранку до вечора. На тихій годині могли відпочити виховники. Взагалі отримали масу емоцій. Приїхали задоволені та щасливі. Хочемо ще», — із захватом переповідає спеціаліст служби Яна Мірошниченко.

Фото: Служба (управління) у справах дітей міської ради

 

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up