Учнів житомирської гімназії №23 переводять на навчання до університету «Україна»: батьки вимагають підвіз дітей до закладу

Учнів житомирської гімназії №23 переводять на навчання до університету «Україна»: батьки вимагають підвіз дітей до закладу

Ще 11 серпня влада Житомира, спільно з батьками та керівництвом гімназії №23 вирішували питання місця навчання дітей 3 та 4 класів, адже старий корпус гімназії є непридатним й аварійним.

За словами директора гімназії №23 Ігоря Баранова, зараз батькам пропонується дві моделі для вирішення ситуації з аварійним корпусом:

«У нас є дві моделі: 3 і 4 класи переїжджають в університет Україна на період ремонту. Перший поверх буде готовий до другого семестру. Переїзд буде лише на 1 семестр. Департамент освіти організує переїзд, але якщо є батьки, які можуть в цьому допомогти, – то це також вітається. 

Різниця моделей в тому, що якщо ви переїжджаєте, то навчаєтеся в одну зміну, як і раніше. Якщо ви вчитеся тут, то ми пропонуємо змішане навчання, тиждень через тиждень».

Відео дня

Крім того, Ігор Баранов зауважив, що в гімназії 1800 дітей, і можливості зробити навчання по змінах – немає:

«Ми не можемо зробити позмінне навчання. У випадку переведення дітей до університету „Україна“ харчування буде в 34-й школі. Умови по спортивній залі тут такі самі, як і в університеті. Там є чорний хід і є спортивна площадка для занять».

До самого приміщення університету «Україна» претензій не звучало, проте батьки вимагають підвіз учнів до навчального закладу:

«Дитина не зможе дібратися до школи на Довженка. Дитина живе поруч з гімназією, і вона ж не буде сама йти з Довженка додому», - обурюються батьки. 

 

Проте дирекція пояснює – організація підвозу дітей не є питанням школи, це мають вирішувати на рівні міської ради.

«Якщо нам виділили там приміщення, то нехай організують підвіз!», - підсумували батьки учнів 3 та 4 класів.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
18:00 Сьогодні ввечері діятимуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промисловості 17:51 Збірна команда Житомирщини здобула призові нагороди на Всеукраїнських змаганнях з фігурного катання на роликових ковзанах 17:29 У Житомирі провели аудит безпеки нового скверу на розі вулиць Князів Острозьких та Київської photo_camera 17:00 У Бердичеві і Чуднові поліцейські задокументували кілька випадків нелегального зберігання наркотиків Від читача 13:39 Слідчі Нацполіції оголосили українським фігурантам про підозру в шахрайстві, вчиненому в особливо великих розмірах злочинною організацією. 16:39 У Житомирі судитимуть адвокатку, яка за 30 тис. доларів США обіцяла клієнту «пом’якшення покарання» 16:22 Чоловіки від 18 до 60 років не зможуть отримати консульські послуги за кордоном - про що саме йдеться? 16:20 На Житомирщині планують перейменувати 8 населених пунктів 16:01 85 ветеранських проєктів перемогли у конкурсі фінансування 15:41 Спортсмени з Житомирщини здобули нагороди на чемпіонаті Європи з гирьового спорту photo_camera 15:20 МОН презентувало звіт моніторингу працевлаштування випускників-бюджетників, до якого увійшло 3 виші Житомирщини 15:00 49-річний чоловік загинув під час пожежі на Брусилівщині 14:40 Оприлюднено перелік хвороб хребта, які звільняють від мобілізації 14:20 З 27 квітня заморозки підуть геть та повернеться справжнє весняне тепло 14:00 Дотримуйтесь заходів протипожежної безпеки на Великдень 12:40 До 9 років позбавлення волі засудили бердичівлянина, який вбив чоловіка на зупинці 12:19 Медики відзначають незначне зростання захворюваності на грип і ГРВІ 12:00 Нічна пригода у Житомирі: у водійки зупиненого під час дії комендантської години авто виявили арбалет 11:40 Увага: зміни в маршруті № 23! 11:20 На Житомирщині розпочала роботу комісія ДСНС України, яка має здійснити контрольну перевірку стану організації заходів цивільного захисту в області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up