У Житомирі до шкіл, які повноцінно працюють у «червоній» зоні, додалися ще шість

У Житомирі до шкіл, які повноцінно працюють у «червоній» зоні, додалися ще шість

З 8 листопада у житомирських школярів закінчилися канікули та відновився навчальний процес. 

Усі учні 1-4 класів навчаються офлайн, а старші учні можуть відвідувати школу лише за умови 100% вакцинації усіх працівників навчального закладу. 

«Будемо розглядати питання початку навчання з 8 листопада, тому що при "червоній" зоні потрібно працювати початковій школі, садочкам і закладам загальної середньої освіти, де 100% вакциновані працівники. 

На сьогодні у нас є три такі заклади: міський ліцей №1, школа №19 і школа №32, де 100% працівників вакциновані. Тому плануємо, що в цих закладах всі класи підуть на навчання, далі будемо очікувати ще роз’яснення Міністерства освіти щодо відсторонення або дистанційної роботи в подальшому», – зазначила заступниця мера 3 листопада під час засідання виконкому. 

Відео дня

У п`ятницю, 5 листопада, перелік закладів, де усі працівники вакциновані, розширився: додалися ЖМЛ №1, ЗОШ №19, ЗОШ № 27, ЗОШ №32, Вересівська ЗОШ, а також Школа юних десантників.

Станом на 9 листопада, кількість шкіл з вакцинованим персоналом, що зможуть повноцінно відновити навчання, збільшилась, до переліку додались ЗОШ №8, 17, 20, 30, 35 та ліцей № 24.

Також наголошується на тому, що вимога 100% вакцинації працівників стосується також музичних шкіл та інших закладів позашкільної освіти.

Марія Кравчук

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Коментарі

keyboard_arrow_up