У Печанівці на Романівщині відкрили новий дитячий садочок

У Печанівці на Романівщині відкрили новий дитячий садочок

28 вересня, напередодні Дня працівників освіти, відбулося відкриття новозбудованого приміщення Печанівського закладу дошкільної освіти.

Ця довгоочікувана подія стала справжнім святом для дітвори, їхніх батьків та працівників закладу. На відкриття ДНЗ завітали голова Житомирської районної військової адміністрації Олександр Хомич, депутат Житомирської обласної ради Ігор Ходак, голова Миропільскої громади Світлана Власюк, посадовці з сусідньої Романівської громади. Гості привітали усіх із надбанням, побажали здоров’я, миру, добра, злагоди і вручили цінні подарунки, які будуть сприяти ефективному розвитку маленьких вихованців. 

Садочок розрахований на 30 місць, на сьогодні налічується 22 вихованці.

Відео дня

У дошкільному закладі – просторі кімнати, облаштовані необхідними меблями та сучасним обладнанням. Також у підвальному приміщенні розташоване укриття, яке відповідає необхідним умовам.

Впевнені, що в цьому садочку вихователі допоможуть найменшим жителям сіл Печанівка та Паволочка пізнати цей світ, де ще так багато невідомого. А ігрові майданчики стануть улюбленими місцями для дозвілля дітей. 

Депутат Житомирської обласної ради Ігор Ходак зазначив, що відкриття такого закладу є уособленням нашої твердої віри у перемогу, та подякував усім за спільну працю задля дітей: «Бажання зробити життя дітей кращим, комфортнішим керує нами у прийнятті рішень та розподілі ресурсів! Це беззаперечний стимул і мотивація! Як приклад такої життєвої філософії – відкриття нового дитячого садочка у Миропільській громаді. Попри страшну війну діти мають зростати у затишку! Здобувати відповідні до віку навики соціалізації та дошкільної освіти! Печанівський ДНЗ будувався 6 років, нині роботи завершені і приміщення підготовлене до зустрічі з дітьми. У закладі облаштоване укриття, де дотримано принципу комфортного перебування дітей. Світлана Власюк, як голова громади, доклала максимум зусиль, аби попри все будівництво дошкільного закладу було успішно завершене і діти отримали можливість відвідувати садочок! Гарний приклад стратегічних рішень і вмілого господарювання! Ми віримо у світле майбутнє наших дітей, ми творимо його, виборюємо і захищаємо найцінніше – нашу землю для щасливих нащадків!». 

Відкриття дитячого садочка у такий важкий для народу час – це ознака впевненого руху до перемоги, подальшого примноження нації та розквіту європейської України!

 

Коментарі

keyboard_arrow_up