Освітян Миропільської громади привітали з професійним святом!

Освітян Миропільської громади привітали з професійним святом!

У  першу неділю жовтня, цьогоріч саме 2-го жовтня, в Україні відзначають День працівників освіти. 

Це свято всіх, хто допомагає молоді відкривати скарбницю знань. Наполеглива праця освітян, добросовісне служіння справі та високий професіоналізм допомагають молодому поколінню обрати свій життєвий шлях та стати фахівцями своєї справи.

Напередодні свята Миропільський селищний голова Світлана Власюк та її заступниця Ірина Яцкова завітали до закладів освіти нашої громади та нагородили почесними грамотами працівників освіти за сумлінну працю.

Відео дня

До Дня вчителя відзнаку державного рівня отримала вчителька біології Миропільского ліцею Олеся Іванівна Данилюк. Указом Президента України їй присвоєно звання «Заслужений вчитель України»! Педагогічна та учнівська спільнота ліцею та усієї громади щиро вітає Олену Іванівну з визнанням її самовідданої роботи і особистого внеску в освітній процес закладу. 

Освітній фронт зараз такий же важливий, як і військовий. Ми бажаємо педагогам терпіння, миру, перемоги та міцного здоров’я. Пам’ятайте, що саме ваша робота знаходить відлуння у серцях дітей, яким у майбутньому відбудовувати і розвивати нашу країну. Зі святом, шановні працівники освіти!

 

Коментарі

keyboard_arrow_up