На Житомирщині для очного формату навчання відкрили ще 28 шкіл

На Житомирщині для очного формату навчання відкрили ще 28 шкіл

19 січня заступник начальника Житомирської обласної військової адміністрації Юрій Денисовець провів чергове засідання комісії з погодження формату навчання закладів освіти області.

До засідання також долучилися директор Департаменту освіти і науки ОВА Наталія Осипович, регіональні представники ДСНС, Національної поліції України, Департаменту цивільного захисту населення та оборонної роботи ОВА, Департаменту освіти і науки ОВА та Служби якості освіти.

«Вражає бажання територіальних громад не зупинятися на шляху до створення безпечних умов для дітей. Хочу відмітити спільну роботу органів місцевого самоврядування, освітян, батьків та меценатів, яка дозволяє повернути до звичного навчання», – наголосив Юрій Денисовець.

Між тим, комісія розглянула документи 12 територіальних громад області. Відсьогодні 28 закладів освіти зможуть відкрити двері для майже 5 тис. дітей.

Відео дня

«Хочу подякувати членам комісії за злагоджену роботу, неформальний підхід до індивідуального розгляду документів кожного закладу, який, у свою чергу, гарантує безпеку дітям, що вкотре зазначаю є пріоритетом нашої роботи», – продовжив Юрій Денисовець.

Комісія продовжить свою роботу і надалі, задля того, щоби кожна дитина мала доступ до очного навчання.

Довідково: упродовж серпня 2022 – січня 2023 було проведено 14 засідань комісії, опрацьовано 1630 пакетів документів, переглянуто 17,7 тис. фото.

Коментарі

keyboard_arrow_up