Хамство, погрози та наміри департаменту: нові подробиці реорганізації шкіл на Польовій

Хамство, погрози та наміри департаменту: нові подробиці реорганізації шкіл на Польовій

Ситуація з об`єднанням житомирських шкіл на Польовій наробила чимало галасу за останній тиждень.

Зухвалість департаменту освіти, звернення до міського голови і тотальне обурення вчителів і батьків – все це журналісти редакції «20 хвилин» спостерігали останні дні.

Нещодавно заступник директора департаменту освіти міськради Житомира Світлана Ковтуненко зазначила, що департамент проведе зустрічі з представниками шкіл, щоб пояснити логіку реорганізації та конструктивом вирішити це питання. Проте від логіки і конструктиву там було аж нічого. 

Відео дня

Зі слів директора департаменту освіти Валентина Арендарчука, було зроблено декілька наступних заяв:

  1. Адміністративні посади підлягають скороченню, вчителів обіцяють залишити.

  2. Основна причина об`єднання – потреба в більшому приміщення для гімназії №1.

Це єдине, що вдалося зрозуміти з обговорення, побудованого на хамстві та погрозах від департаменту.

«Вашу школу закриють через два роки, і куди ви підете? Приймати рішення будуть депутати, але депутати тут повинні займатися не популізмом, а рішення приймати. І до кого ви підете, коли будуть проблеми і біда, хто вам буде допомагати? Якщо рішення не підтримають на сесії, то хто вам дасть ліцензію?», - викрикував Арендарчук під час засідання з працівниками ЗОШ №22. 

Лера Наумова

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:00 Житомир зустріне 11-й Чілдрен Кінофест 15:40 Патрульний знайшов гаманець із документами та повернув власниці 15:19 На Житомирщині судитимуть організовану групу, яка займалася контрабандою лісу photo_camera 15:00 Антициклон принесе в Україну сонячну і прохолодну погоду Від читача 17:28 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 14:40 Уряд затвердив перелік документів для проходження медико-соціальної експертизи 14:18 Досі не вдається витягнути автівку, яка провалилася у фонтан на Михайлівській. ВІДЕО photo_camera 14:00 Внаслідок атак росіян по всій Україні можливі відключення електрики з 18 до 23 години 8 травня 12:40 У Звягелі всю ніч безрезультатно тривали пошуки безвісно зниклого 16-річного хлопця 12:35 Поблизу Миколаївки Звягельського району - масштабна ДТП з пожежею: загинуло двоє, травмовано троє людей photo_camera 12:20 У Житомирі вшанували борців з нацизмом з нагоди Дня пам’яті та примирення photo_camera 12:00 Він з 10 років мріяв служити в «Азові» 11:30 На Михайлівській вантажне авто провалилося у непрацюючий фонтан photo_camera 11:20 Росіяни знову атакували енергетику України - серйозно пошкоджені три ТЕС 11:00 У дворі однієї з багатоповерхівок Житомира після розпиття спиртного чоловіки побили і пограбували товариша по чарці 10:38 #ПрозорістьТаПідзвітність: На Житомирщині у квітні було оголошено більше 50 публічних закупівель 10:20 15-річна дівчина через ревнощі вчинила замах на вбивство свого 29-річного знайомого - її затримано 10:00 Гідропарк готується до літнього сезону photo_camera 09:41 13 танків, 30 артсистем і 970 осіб - втрати росії за добу 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 8 травня 2024 року щодо російського вторгнення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up