До уваги абітурієнтів! Реєстрація на пробне ЗНО закінчується незабаром

До уваги абітурієнтів! Реєстрація на пробне ЗНО закінчується незабаром

Зареєструватися можна до 31 січня на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.

Залишилося трохи більше тижня до закінчення реєстрації на пробне зовнішнє незалежне оцінювання. Пробне ЗНО не є обов'язковим, а проводиться для ознайомлення з процедурою тестування. Про це нагадує Український центр оцінювання якості освіти.

Зареєструватися можна до 31 січня на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.

Наразі вже подано близько 149 тис. заявок для участі в пробному тестуванні. Найбільше осіб виявили бажання скласти пробний тест з української мови і літератури – понад 83,5 тис, на другій сходинці англійська мова – понад 20,5 тис, на третій – математика – понад 17 тис.

Відео дня

Як повідомляє УЦОЯО, порівняно з минулим роком в учасників пробного ЗНО змінився пріоритет у виборі навчальних предметів для тестування. Показник вибору англійської мови зріс на 4,7% і становить 13,8% від усіх замовлених тестів, натомість показники вибору історії України та математики дещо зменшилися – на 3% та 2,7% відповідно.

У 2018 році пробне зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури відбудеться 24 березня, з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, французької мов – 31 березня.

Також варто пам'ятати, що реєстрація для проходження пробного тестування не передбачає автоматичної реєстрації для участі в основній сесії.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
18:36 Затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка на Польовій 17:51 Центр протидії дезінформації оприлюднив список TikTok-каналів поширення ворожої пропаганди 17:27 Увага! Ускладнення погодних умов - вітер 15-20 м/с 17:00 У 2023 році українці щодня програвали в онлайн-казино близько 400 млн грн, — дані НБУ Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 16:56 На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо проміжних підсумків діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність” 16:40 Все про пандемічний грип: діагностика, профілактика 16:23 11 підліткових клубів Житомира змінили свої назви photo_camera 16:00 У цьому році ремонт доріг на Романівщині розпочнуть у червні. Тоді ж – і завершать! 15:38 Чи буде відкритий постійно Ботанічний сад у Житомирі та хто його фінансує photo_camera 15:20 Ув’язнення загрожує директору комунального підприємства за угоду на постачання електроенергії, що завдала збитків на близько 700 тисяч гривень 15:00 На проходження НМТ у Житомирській області за два тижні зареєструвалося 6 649 кабінетів здобувачів освіти 14:41 З 1 квітня збільшиться розмір компенсаційних виплат роботодавцям, - Держслужба зайнятості 14:20 На Бердичівщині через необережність під час паління згоріла оселя - господар загинув 14:01 Прокуратура повернула Ружинській громаді з приватної власності греблю вартістю понад 800 тисяч гривень 12:40 ДТП з мотоциклом на Олевщині: дві жінки в реанімації, травмований і нетверезий керманич photo_camera 12:21 На вимогу Екоінспекції в Житомирі впорядковано територію на схилі річки Лісна біля Сосновського мосту 12:00 Чемпіони України з футзалу U-15 (2009 р.н.) photo_camera 11:40 Як отримати "Пакунок малюка" 11:19 У Житомирі відкрили Почесне Консульство Естонії. ВІДЕО play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up