Житомир з концертом відвідали панки із Сербії

Житомир з концертом відвідали панки із Сербії
В Житомирі в рамках європейського туру 11 серпня виступили панк- гурти з Сербії - "The Truth" та "Katma".

Варто відзначити, що Житомир одне з небагатьох міст України, де можна буде відвідати такий концерт.

Відео дня
> Зокрема, в нашому місті організаторами концерту були хлопці з "Dance Tonight! Revolution Tomorrow!" , а співорганізаторами засновники клубу   "God's Garage".

У двох гуртах по чотири учасники, які під час турне їздять на одному авто. В Житомир вони приїхали уже в день концерту, провели репетицію, а сам концерт відіграли уже ввечері в   "God's Garage". Наступного ранку поїхали з концертом в Ужгород.

Окрім живого виконання своїх зривних пісень, сербські гурти привезли іменні футболки, диски із записами та брошури, які продавали під час концерту.

Організатори подбали аби концерт був насиченим, тому спеціально підібрали за стилем ще три житомирських гурти - "NоздрИ", "Barenzburg", "LastBlow",  та гурт ""Selma" із Рівного.

Фото Андрій Мухін та Юлія Демусь

 Більше подробиць концерту, вражень відвідувачів та учасників читайте в наступному номері газети "20 хвилин"  - № 33 від 17 серпня.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
09:00 27 квітня: все про цей день, яке свято, що не можна робити 16:51 У Попільні під колесами потяга загинула 33-річна жінка 16:21 У Житомирі вшанували пам’ять жертв Чорнобиля до 38-х роковин Чорнобильської катастрофи photo_camera 16:00 СБУ і Нацполіція затримали «чорних зброярів», які намагались продати криміналітету трофейні гранатомети та вибухівку photo_camera Від читача 14:27 «Від традицій до сучасності». У Житомирі проведуть великодній майстерклас із розпису писанок 15:39 Вихідні принесуть в Україну суху і теплу погоду 15:20 Житель Андрушівської ТГ «заробляв», користуючись підробленим посвідченням водія 15:00 25 квітня рятувальники відкачали близько 400 кубів води з домогосподарств області photo_camera 14:41 У Бердичеві підприємиця організувала підпільний бізнес з продажу цигарок: комерсантці повідомили про підозру photo_camera 14:39 Видатки бюджету області за 3 місяці склали 3,8 мільярда гривень 14:00 На Житомирщині затримали керівника благодійного фонду, який торгував автомобілями, ввезеними для ЗСУ photo_camera 13:00 Житомир в Instagram: погодний калейдоскоп 12:39 Житомир та Гауда мають намір стати партнерами photo_camera 12:19 Застрелив дружину з ревнощів – жителя Бердичівського району ув’язнили на 7 років і 6 місяців 12:02 Радомишльська громада розповіла колегам як налагоджувати міжнародну співпрацю 11:43 У Житомирському районі знайшли схрон з боєприпасами, в Чуднівському – рушницю та самопал photo_camera 11:20 Розмір шкоди, нанесеної довкіллю КП «Автотранспортне підприємство 0628», яке обслуговує міське сміттєзвалище, становить майже 840 тис. грн 11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up