Як житомиряни відривались на фестивалі «Metal Heads’ Mission»

Як житомиряни відривались на фестивалі «Metal Heads’ Mission»
Житомирський фотограф Андрій Охота побував на фестивалі «Metal Heads’ Mission», повернувшись у Житомир, він поділився враженнями з читачами «20 хвилин». «Metal Heads’ Mission» - це щорічне свято важкої музики. Відбувається гуляння під відкритим небом на березі моря. Місцем проведення цьогорічного фестивалю стало місто Севастополь. Але пріоритетом тут є не сонце, море, пляж, а альтернативний відпочинок, на якому дозволено майже все. Тут нема місця комплексам, турботам і проблемам. Тільки повний драйв та енергія.

 

На три дні можна побути справжнім дикарем – не звертати увагу на зовнішній вигляд, танцювати, а головне - насолоджуватися найпрофесійнішими метал-гуртами.
Цього року серед запрошених був американський гурт «Cannibal Corpse», який виступає у жанрі «death-metal» і є лідером на світовій сцені, а також десятки інших молодих та перспективних гуртів з України, Росії, Білорусії, Казахстану, Англії, Австрії, Турції, та Греції.


– Я захоплююсь роком з дитинства. А на цей фестиваль їхжджу впродовж останніх п'яти років. Він стає все кращим і кращим, тож, я жодного разу ще не розчарувався, - говорить Андрій. - Крім того, я поєдную приємне з корисним, слухаю улюблену музику і фотографую. І скажу чесно, спостерігати за фестивалем через об'єктив, набагато цікавіше.

Відео дня
>
У Житомирі подібні заходи практично не проводяться. Лише «Саботаж» намагався прорватися і наблизитись до відповідного рівня. Звісно, шкода, що все так, бо серед житомирян є багато людей, які захоплюються важкою музикою. На «Metal Heads’ Mission» я зустрів близько десяти житомирських прихильників. Мені було дуже приємно бачити їх там.


За всю історію фестивалю в ньому взяли участі такі легенди як: Napalm Death, Dead Infection, Cerebral Turbulency, Moonfog, Mental Demise, Suffocation, Benediction, Vader, Immolation і т.д.

Коментарі (2)
  • Anonymous

    Спасибо за отчет из Житомира! :)
  • Anonymous

    Дякую вам
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:49 Тисячі пасок передали військовим на передову 17:26 Рятувальники відкачують воду із підтоплених приватних домоволодінь 17:00 Роботодавці можуть отримати понад 100 тисяч гривень для облаштування робочого місця одному з працівників 16:40 50-річному жителю Андрушівки повідомлено про підозру у вбивстві матері - подробиці справи Від читача 17:06 Розкажи бабусі про очищення судин 16:18 У Житомирі пограбували громадянина США: забрали 40 тисяч гривень 16:01 У Житомирі відбувся чемпіонат області з боротьби самбо 15:40 Мінсоцполітики оголосило фінальний у 2024 році відбір громад на участь у проєкті з формування життєстійкості 15:20 Житомирських десантників нагородив командувач Десантно-штурмових військ бригадний генерал Ігор Скибюк photo_camera 14:50 Біля Зарічан - ДТП з потерпілими, рух ускладнено photo_camera 14:40 За нічну зміну патрульні задокументували 10 фактів керування транспортними засобами з ознаками сп'яніння 14:21 Романівський «VIVAD» став чемпіоном відкритого міського турніру з футболу імені Миколи Сюсюри photo_camera 14:00 Житомирський обласний краєзнавчий музей запрошує на відкриття фотовиставки «Полк Азов — Янголи Маріуполя» 12:41 В Україні з 1 травня набувають чинності важливі зміни до правил дорожнього руху 12:20 В Андрушівці син зарубав мати, а рештки намагався спалити в печі. ВІДЕО play_circle_filled photo_camera 12:00 У Житомирі в перші дні травня буде по-літньому тепло 11:40 У ніч на 1 травня небо над Україною освітили блакитні спалахи: можливо, це був метеорит 11:20 Овруцькі рятувальники допомогли працівникам екстреної медичної допомоги транспортувати хвору людину до лікарні 11:00 Вже цього тижня змінюються правила для "обмежено придатних" 10:40 Пакунок малюка: як його отримати та що до нього входить? ВІДЕО play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up